JodaMinecraft Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 1.Czym jest GulidWars2 ? Kontynuacja znanej i popularnej gry MMO. Druga odsłona serii wprowadza wiele zmian i zupełnie nowych możliwości, jednocześnie zachowując swoją największą zaletę, czyli zupełny brak abonamentu. Guild Wars 2 stworzyło studio ArenaNet Inc. przy ścisłym wsparciu firmy NCsoft 2.Jak można zdobyć grę ? Gra działa na zasadzie buy to play (kup by grać) możemy kupić wersje opakowaniową (znajdziemy ją we wszystkich sklepach z grami np. Empik) lub tzw. kod aktywacyjny. Koszt gry na dzień dzisiejszy (30.09.2012) wynosi około 150 Złotych. 3.Jakie wymagania systemowe ma gra ? Windows® XP Service Pack 2 or better Intel® Core™ 2 Duo 2.0 GHz, Core i3, AMD Athlon™ 64 X2 or better 2 GB RAM NVIDIA® GeForce® 7800, ATI Radeon™ X1800, Intel HD 3000 or better (256MB of video RAM and shader model 3.0 or better) 25 GB available HDD space Broadband Internet connection Keyboard and mouse 4.Wybieramy świat !!! Jak na każdą MMO przystało na początku gry musimy wybrać świat (serwer). Jedną rzeczą wartą do zapamiętania jest to, że wszystkie tworzone przez nas postacie znajdują się na 1 świecie !!! 5.Tworzymy Postać !!! Przy tworzeniu postaci mamy do wyboru 5 ras: - Ludzi - Asurów - Nornów - Sylvari - Charrów Następnym zadaniem jest wybranie profesji: Ostatnią czynnością która zostanie nam do zrobienia jest wybór początkowego ekwipunku i historii postaci. 6.Krótki opis klas Elementalista Jej moc skupia się głównie na 4 żywiołach: woda, ogien, powietrze, ziemia. Łowca Szybki, zwinny, przywołujący zwierzęta te trzy słowa najlepiej opisują Łowce. Wojownik Silny i mocny jedna z lepszych postaci do PVP. Nekromanta Jak na Nekromante przystało jego moc głównie opiera się na LifeStilu. Strażnik Palladyn, jak by to powiedzieli gracze LeachOfLegends (Sam nim jestem) "Tank" Złodziej Cichy, szybki i bardzo stanowczy Inżynier Inżynier jest tzw. "Suportem". Jest to postać wielofunkcyjna. Stawia wieżyczki, tworzy poty. Masmer Jest jedną z najtrudniejszych postaci w grze. Posiada on moc iluzji i szybkiego uciekania. 7.Mapy W GulidWars2 występuje 25 map tutaj pokażde tylko kilka z nich: 8.Screeny z gry 9.Filmy Trailer: 10.Ważne linki Oficjalna strona GulidWars2: https://www.guildwars2.com/en/ Rejstracja: https://register.guildwars2.com/ Praca stworzona specjalnie na konkurs na kreatywność. Wykorzystywałem takie strony jak Tak czy Tak.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(FFP)Marcian Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 bardzo się przydało dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DastiaN Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 "Palladyn, jak by to powiedzieli gracze LeachOfLegends (Sam nim jestem) "Tank" " Błagam, popraw to, bo nie ma takiej gry jak LeachOfLegends. A poza tym tut jak tut, ciężko ocenić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharq_PL Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Przyda się dla Newbie, ale możesz zmienić nazwę na FAQ By WhiteBoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtie Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 To raczej nie TUT, a tak jak kolega wyżej napisał FAQ... Tu są informacje ogólnodostępne i "sztywne"... Nie ma np. jak na początku radzić sobie z kasą, jak expić itp... JA osobiście doszedłem do wszystkiego w gw2 mniej więcej sam, ale początki były trudne.. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stokarz Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Nawet niezle wszystko napisales ale mogles dodac takie info jak powiedzial kolega up czyli jak i gdzie expic jak handlowac i najlepiej zarabiac Tak czy tak przydatne By Vanosz|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVolturi Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Jakbys jeszcze dodal zarabianie+jakie misje sa oplacalne i jak wbic szybko 80 lvl bo mam 4 lvl i sie lekko zniechecam Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki Daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukinar Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 @Up, nie zniechęcaj się. Na 4 poziomie to Ty doisz krowy, i robisz wykopki. Wbij 10-15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtie Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Nie wiem jak można znudzić się na 4 poziomie.... Jak w ciągu pierwszego dnia wbija się poziom 20 grając chwilkę " Znajdź sobie gildię, albo jakiś ludzi do expienia.. zresztą eventy.... rób eventy i nie narzekaj tutaj i tak się BARDZO szybko wbija poziom... Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.