dacek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam . Musze koniecznie jak najszybciej pobrac ten plik : http://www.sendspace.pl/file/af8a4ec35cc523a5aef5a08/particles Ale nie moge go sciagnac gdyby ktoś mogl dac na inny hosting to bardzo dziekuje :/ jest to plik z serwera gry silkroad online , kolega mial mi podeslac bo jak ja sciagalem to nie dzialal . Kolegi teraz nie ma a ja nie moge grac. Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dodaj skan dl. 1h Odnośnik do komentarza
dacek Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jak mam dac Ci skan jezeli tego nie moge pobrac ? Bys chociaz temat czytal dokladnie a nie wbijasz i juz wpierdalasz warny.... Plik wypakowany wazy powyzej 100mb+ Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 W takim razie skoro plik będzie bez skanu to zamykam, jasno jest napisane w regulaminie. Każdy plik musi posiadać skan na stronie lub poprzez własny antywirus. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.