aleurwał:) Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tutaj macie : http://youtu.be/5QZQUIQfevA Jesteśmy pozytywnie pier***nięci :P Oceniaj/subskrybuj/dodawaj do ulubionych. Odnośnik do komentarza
Lyons Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ja pierdole, ale neo kidy. w jakiejś tam sekundzie (koło fontanny, dalej nie oglądałem) jest taki tekst (w tej zjebanej nucie), ja pacany. idealnie pasuje do was Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy! Odnośnik do komentarza
aleurwał:) Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ja pierdole, ale neo kidy. w jakiejś tam sekundzie (koło fontanny, dalej nie oglądałem) jest taki tekst (w tej zjebanej nucie), ja pacany. idealnie pasuje do was Już wole być tym pierdolonym neo kidem (ch*j że mamy po 16 lat) ale robimy coś śmiesznego,chorego bo ile można siedzieć gapiąc się w ekran komputera Hm ? Odnośnik do komentarza
bartoszkola621 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Widziałem was z okna jak byłem na imieninach (Na wygodzie). A co do filmu to WTF!? Odnośnik do komentarza
aleurwał:) Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Widziałem was z okna jak byłem na imieninach (Na wygodzie). A co do filmu to WTF!? No my z "wygody" i tylko to z pociągiem z tamtąd jest reszta rynek ;p Odnośnik do komentarza
Lyons Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 [quote name=aleurwał' timestamp='1348966839' post='5323680] Już wole być tym pierdolonym neo kidem (ch*j że mamy po 16 lat) ale robimy coś śmiesznego,chorego bo ile można siedzieć gapiąc się w ekran komputera Hm ? To jest pojebane, trzeba takie coś leczyć by w mieście takie coś odpierdalać. Ludzie chcą żyć a nie mieć w nocy potem jakieś koszmary... Chcesz się wygłupiać? Ok zapraszam do lasu a nie przeszkadzać innym... Jeżeli nie chcesz siedzieć przed komputerem znajdź sobie dziewczynę lub "kolegów" do gry w np piłkę Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy! Odnośnik do komentarza
aleurwał:) Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 To jest pojebane, trzeba takie coś leczyć by w mieście takie coś odpierdalać. Ludzie chcą żyć a nie mieć w nocy potem jakieś koszmary... Chcesz się wygłupiać? Ok zapraszam do lasu a nie przeszkadzać innym... Jeżeli nie chcesz siedzieć przed komputerem znajdź sobie dziewczynę lub "kolegów" do gry w np piłkę Poinformuję Cię ludzie się z tego śmiali i my z tego mieliśmy beke i nic nikomu nie przeszkadzaliśmy... Do lasu to ja jeżdze rowerem a nie żeby napier*alać "HardStyla" Odnośnik do komentarza
-Vasto- Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 wiesz może teraz to dla beki ale obejrzyj sobie to za 2-3 lata to zobaczysz jakie będziesz miał o tym zdanie , róbcie co chcecie tylko się tym tak nie chwalcie i nie oczekuj komentarzy " ale zajebiste " itd , raczej nie oczekuj żadnych pozytywnych komentarzy a co do tego żeby nie siedzieć przed kompem i iść " coś " robić to jest wiele zajęć bardziej hmm wyuzdanych nich tańczenie na środku jakiejś scenki Odnośnik do komentarza
TCQ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/242300-znalazles-ciekawy-zabawny-film-wchodz/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.