Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Co o tym sądzisz?

aleurwał:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja pierdole, ale neo kidy. w jakiejś tam sekundzie (koło fontanny, dalej nie oglądałem) jest taki tekst (w tej zjebanej nucie), ja pacany. idealnie pasuje do was :)

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

ja pierdole, ale neo kidy. w jakiejś tam sekundzie (koło fontanny, dalej nie oglądałem) jest taki tekst (w tej zjebanej nucie), ja pacany. idealnie pasuje do was :)

Już wole być tym pierdolonym neo kidem (ch*j że mamy po 16 lat) ale robimy coś śmiesznego,chorego bo ile można siedzieć gapiąc się w ekran komputera Hm ?

f97c42bcb433ba1emed.jpg

Opublikowano

Widziałem was z okna jak byłem na imieninach xD (Na wygodzie). A co do filmu to WTF!?

No my z "wygody" i tylko to z pociągiem z tamtąd jest reszta rynek ;p

f97c42bcb433ba1emed.jpg

Opublikowano

[quote name=aleurwał:)' timestamp='1348966839' post='5323680]

Już wole być tym pierdolonym neo kidem (ch*j że mamy po 16 lat) ale robimy coś śmiesznego,chorego bo ile można siedzieć gapiąc się w ekran komputera Hm ?

To jest pojebane, trzeba takie coś leczyć by w mieście takie coś odpierdalać. Ludzie chcą żyć a nie mieć w nocy potem jakieś koszmary... Chcesz się wygłupiać? Ok zapraszam do lasu a nie przeszkadzać innym... Jeżeli nie chcesz siedzieć przed komputerem znajdź sobie dziewczynę lub "kolegów" do gry w np piłkę

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

To jest pojebane, trzeba takie coś leczyć by w mieście takie coś odpierdalać. Ludzie chcą żyć a nie mieć w nocy potem jakieś koszmary... Chcesz się wygłupiać? Ok zapraszam do lasu a nie przeszkadzać innym... Jeżeli nie chcesz siedzieć przed komputerem znajdź sobie dziewczynę lub "kolegów" do gry w np piłkę

Poinformuję Cię ludzie się z tego śmiali i my z tego mieliśmy beke i nic nikomu nie przeszkadzaliśmy... Do lasu to ja jeżdze rowerem a nie żeby napier*alać "HardStyla" ^^

f97c42bcb433ba1emed.jpg

Opublikowano

wiesz może teraz to dla beki ale obejrzyj sobie to za 2-3 lata to zobaczysz jakie będziesz miał o tym zdanie , róbcie co chcecie tylko się tym tak nie chwalcie i nie

oczekuj komentarzy " ale zajebiste " itd , raczej nie oczekuj żadnych pozytywnych komentarzy a co do tego żeby nie siedzieć przed kompem i iść " coś " robić

to jest wiele zajęć bardziej hmm wyuzdanych nich tańczenie na środku jakiejś scenki

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...