Skocz do zawartości

[VM]Co o tym sądzisz?

aleurwał:)

Rekomendowane odpowiedzi

ja pierdole, ale neo kidy. w jakiejś tam sekundzie (koło fontanny, dalej nie oglądałem) jest taki tekst (w tej zjebanej nucie), ja pacany. idealnie pasuje do was :)

Już wole być tym pierdolonym neo kidem (ch*j że mamy po 16 lat) ale robimy coś śmiesznego,chorego bo ile można siedzieć gapiąc się w ekran komputera Hm ?

f97c42bcb433ba1emed.jpg

[quote name=aleurwał:)' timestamp='1348966839' post='5323680]

Już wole być tym pierdolonym neo kidem (ch*j że mamy po 16 lat) ale robimy coś śmiesznego,chorego bo ile można siedzieć gapiąc się w ekran komputera Hm ?

To jest pojebane, trzeba takie coś leczyć by w mieście takie coś odpierdalać. Ludzie chcą żyć a nie mieć w nocy potem jakieś koszmary... Chcesz się wygłupiać? Ok zapraszam do lasu a nie przeszkadzać innym... Jeżeli nie chcesz siedzieć przed komputerem znajdź sobie dziewczynę lub "kolegów" do gry w np piłkę

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

To jest pojebane, trzeba takie coś leczyć by w mieście takie coś odpierdalać. Ludzie chcą żyć a nie mieć w nocy potem jakieś koszmary... Chcesz się wygłupiać? Ok zapraszam do lasu a nie przeszkadzać innym... Jeżeli nie chcesz siedzieć przed komputerem znajdź sobie dziewczynę lub "kolegów" do gry w np piłkę

Poinformuję Cię ludzie się z tego śmiali i my z tego mieliśmy beke i nic nikomu nie przeszkadzaliśmy... Do lasu to ja jeżdze rowerem a nie żeby napier*alać "HardStyla" ^^

f97c42bcb433ba1emed.jpg

wiesz może teraz to dla beki ale obejrzyj sobie to za 2-3 lata to zobaczysz jakie będziesz miał o tym zdanie , róbcie co chcecie tylko się tym tak nie chwalcie i nie

oczekuj komentarzy " ale zajebiste " itd , raczej nie oczekuj żadnych pozytywnych komentarzy a co do tego żeby nie siedzieć przed kompem i iść " coś " robić

to jest wiele zajęć bardziej hmm wyuzdanych nich tańczenie na środku jakiejś scenki

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [VM]Co o tym sądzisz?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...