Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] M2Bob Version 1.6 (Poprawka)

Axter726

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobisz by na modzie działał to daj znać, lub jakiś dodatkowy drop hack do tego bo ten za free to lipa konkretna.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

instaluje go gdzie chce?

Tego sie nie instaluje lecz wystawrczy przeniesc te pliki do folderu z metinem i odpalic przez jeden wybrany plik :)

@2up - Podpinam sie.

Opublikowano

M2bob zawiera hs wiec po co Ci?A kamer+m2bob to żade problem instalujesz metka do folderu z metinem kamermoda wklejasz tam m2boba tez i odpalasz ikona m2bob i masz m2bob+kamermod ;)

Dodalem drugi downoland bo widze ,że na sendspace serwery prawie ciągle zajęte tu downoland z 2shared

http://www.2shared.com/file/hjv7OaRj/m2bob-version16_edytowana_wers.html

Opublikowano

Mi wyświetla sie jakiś błąd po niemiecku że musze ściągnac nowego bota czy coś takiego, prosze o pomoc!

blad.jpg

PROSZE O POMOC

Opublikowano

M2bob zawiera hs wiec po co Ci?A kamer+m2bob to żade problem instalujesz metka do folderu z metinem kamermoda wklejasz tam m2boba tez i odpalasz ikona m2bob i masz m2bob+kamermod ;)

Dodalem drugi downoland bo widze ,że na sendspace serwery prawie ciągle zajęte tu downoland z 2shared

http://www.2shared.c...owana_wers.html

Po to aby włączyć tam auto pick up bo ten jest do dupy i ma wiele innych funkcji

Opublikowano

Mi wyświetla sie jakiś błąd po niemiecku że musze ściągnac nowego bota czy coś takiego, prosze o pomoc!

blad.jpg

PROSZE O POMOC

Mam taki sam problem... wie ktoś o co kaman ?

2rp9q8l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...