kaaramba12 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 mam problem bo poczytałem trochę na tej stronie http://crackoos.j-ow.pl/2012/04/call-of-duty-4-modern-warfare-triki-i.html i postanowiłem zrobić tak , mój dokument tekstowy nazywa się : myconfig.cfg i jest w nim : seta com_maxfps 125 seta cg_fov 80 seta r_drawdecals 0 seta maxpackets 100 seta snaps 30 seta r_drawsun 0 seta cg_brass 0 seta cg_blood 0 seta compasssize 0.1 seta r_vsync 0 seta r_gamma 1.5 bind J "toggle r_drawdecals 0 1" bind K "toggle r_gamma 1 1.2 1.4 1.6 1.8 2" bind L "toggle snd_volume 0 0.1 0.2 0.3 0.4 0.5 0.6 0.7 0.8 0.9 1" potem w właściwościach wpisuje to co trzeba i wychodzi : "C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\iw3mp.exe +exec myconfig.cfg , ale jak klikam ok , to piszę , że jest jakiś błąd co robię zle ? Odnośnik do komentarza
SyberianHusky Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Czlowieku , nie zmieniaj nic w cfg , ono sie samo generuje . Bindy i tym podobne wpisuj w consoli w CoD'zie. XDDD | PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor | Odnośnik do komentarza
r1nb0w Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 tam się podłącze : wy te zmiany wpisujecie w konsoli zaraz po włączeniu gry , czy dopiero kiedy wbijecie na jakiś serw ? Odnośnik do komentarza
SyberianHusky Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 tam się podłącze : wy te zmiany wpisujecie w konsoli zaraz po włączeniu gry , czy dopiero kiedy wbijecie na jakiś serw ? Oni wpisują to do pliku , nie consoli. XDDD | PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor | Odnośnik do komentarza
SZefcio Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 wklej to wszystko do swojego configu w profilu. prawidlowe cfg ma taka nazwe: config_mp Wklej i jak bedziesz wlaczal gre naciskaj nie, bedziesz wiedzial o co chodzi. Pozdro Odnośnik do komentarza
SyberianHusky Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 wklej to wszystko do swojego configu w profilu. prawidlowe cfg ma taka nazwe: config_mp Wklej i jak bedziesz wlaczal gre naciskaj nie, bedziesz wiedzial o co chodzi. Pozdro Ale nawet w configu pisze , zeby nic tam nie zmieniac. Bo generuje sie automatycznie. Trzeba wpisacw konsoli. XDDD | PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor | Odnośnik do komentarza
kaje11 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ale nawet w configu pisze , zeby nic tam nie zmieniac. Bo generuje sie automatycznie. Trzeba wpisacw konsoli. Bla, bla, bla. To ostrzeżenie jest dla nieznających się na edycji plików konfiguracyjncych, bo łatwo coś zepsuć mając małe doświadczenie. Wpakuj ten plik myconfig.cfg do main/, a następnie wpisz /exec myconfig.cfg po uruchomieniu gry. WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW. Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam. Odnośnik do komentarza
SZefcio Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Syberian prosze nie wypowiadaj sie w tematach ktorych nie masz zielonego pojecia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.