Gość Gibuś Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Jak dodać ulepszacze do ulepszania przedmiotu ? Chce aby do ulepszenia byl potrzebny jakis item. Odnośnik do komentarza
lopes564 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja pierdole człowieku ogarnij się. Istnieje coś takiego jak google i wyszukiwarka forumowa. Prędzej o tych ulepszaczach dowiedział byś się używając brain.exe + szukaj. @Aw To będzie gdzieś w refine_proto Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza Albert Einstein Odnośnik do komentarza
Gość Gibuś Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 refine_proto mam puste Odnośnik do komentarza
Largos Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 @lopes564 nie da się używać brain.exe jeśli się go nie posiada. A tutaj Gibuś masz tuta: http://www.mpcforum....ystem-ulepszen/ PS i spróbuj uruchomić ten proces. @Down, siedzę na tym forum od roku i nigdy nie zadałem, takiego błahego pytania, a tym bardziej coś co można znaleźć tak łatwo to, że zrozumiałeś podtekst oznaczy tyle że nie jesteś głupi tylko leniwy, a to w moim mniemaniu świadczy o człowieku jeszcze gorzej. i PS nigdy nie zależało mi na plusach, dostane za nie medal?? Odnośnik do komentarza
Gość Gibuś Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 dzieki do zamkniecia dalbym plusy ale za te obraze nie dam /close Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.