zlotybin Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Chciałbym się dowiedzieć czy gdy będę ładował sobie dni gry RAF'em to czy jest jakaś szansa na bana ? Konto zarejestrowałem w niemczech. /link poza MPC Odnośnik do komentarza
McLeoks Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Powiem Ci że nie banują za to. Banowali gdy była opcja Anual Pass i kupowało się za 70 zł rafa i dostawałeś diablo. Ja przeważnie doładowuje max, na 2 miesiące. Lepiej nie wzbudzać podejrzeń . Mój kolega od 2 lat opłaca konto rafem i nic mu nie zrobili. Odnośnik do komentarza
zlotybin Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ok dzieki. Czyli tak, na allegro jest aukcja 35zl za 60dni. I moge tylko tym po prostu ladowac jak mi sie skonczy miech probny? Bo 75zl co 2 miechy ... ale juz 35 wyglada bardziej kuszaco Ps wyjasni mi ktos jak na koncie pojawia sie te dni, jak kupie takiego rafa? /link poza MPC Odnośnik do komentarza
dawwwwwwwwwidek Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Ok dzieki. Czyli tak, na allegro jest aukcja 35zl za 60dni. I moge tylko tym po prostu ladowac jak mi sie skonczy miech probny? Bo 75zl co 2 miechy ... ale juz 35 wyglada bardziej kuszaco Ps wyjasni mi ktos jak na koncie pojawia sie te dni, jak kupie takiego rafa? wysyłasz kolesiowi zaproszenie przez stronke on sie laduje robi swoje no i laduje ci 2 miesiace lub ile tam zamawiałeś ja przewaznie zamawiam 1-3 miesiace i tak juz od prawie roku i tak samo mam zarejestrowane konto na niemcy no i nie narzekam jak raczej 99% rafów kupiłem za golda bo bardziej mi sie to oplacalo bo golda mialem pod dostatkiem ale przed mopem sobie kupilem za kase bo zostawilem se kaske na mounty Użytkownik od 21 kwi 2010 Posty: 100 ☑ 200 ☑ 300 ☑ 400 ☐ 500 ☐ 600 ☐ 700 ☐ 800 ☐ 900 ☐ 1000 ☐ Odnośnik do komentarza
Menddor Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 k raczej 99% rafów kupiłem za golda Ile golda się płaci za taki raf? Odnośnik do komentarza
McLeoks Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Ile golda się płaci za taki raf? Na burning legion około 10k golda za miesiąc Odnośnik do komentarza
Mumakil Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Mam pytań kilka co do raf bo jak narazie mam konto trial ale juz w przyszlym miesiacu zamirzam zakupic pelnego wowa: 1. Ustawilem region na Wielka Brytanie(może lepiej ustawić Niemcy? ale angielski w miare znam a niemicki to tylko na poziomie ich bin Kuba), póki co nie musiałem wpisywać adresu, czy będę musiał, czy będę musiał jakośpotwierdzić, że tam mieszkam, przy doladowywaniu rafem czy przy dodawaniu gry?(pytanie bardziej do kogoś kto korzysta z raf)? 2. jak kupuje doladowanie raf to dostaję kod do podania na battle.net? 3. Nigdy nei mieliście z tymproblemów? Pytanie oddatkowe tak jakby ktoś wiedział 4. Za golda jeśli kupię prepaid raf to czytałem, że ludzie często bany dostają? czy łatwo o takeigo bana? czy taki ban długo trwa? z góry dziękuję Odnośnik do komentarza
dawwwwwwwwwidek Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 1) nie wiem czy wiesz ale takie coś się ustawia przy rejestracji konta jeśli tego nie ustawisz to inaczej nie będziesz miał możliwości zmiany chyba, ze masz kogoś w niemczech i podeśle ci skan dowodu i rachunku, żeby im do supportu wysłać później adres też chyba musisz podać przy rejestracji bo inaczej potem ci sie to zablokuje. 2) nie nie dostajesz, żadnego kodu na battelneta wysyłasz zaproszenie koles robi swoje i gotowe masz zaladowany raf polecam kupowac rafa na max 3 miesiace nie wiem czemu ale ostatnim razem jak zakupilem na 4 miesiace 1 miesiac mi sie zredukował ;/ 3)osobiście nigdy nie mialem żadnych problemów ani z zamówieniem ani z batetl netem, że to nielegalne czy cos masz pełne prawo do tego jak zakupiłeś orginalna gre i jak daja takie możliwości to trzeba kożystać 4)ludzie przeważnie bana dostali bo kupywali z góry na rok i robili anual pasa to tak dostali bana i wycofali im te rafy ale ban raczej nie mieli dlugo lub wgl tylko usuneli anual pasa i rafa. Ja mam załadowane już w sumie jakieś 8 miesięcy z rafów i żadnego gamecard nie kupiłem i jakoś bana nie mam z tego powodu pisalem na poczatku z battelnetem jak rejestrowalem konto na szwagra z niemczech to polski gamemaster napisał, że nie ma problemu ale musiałem dać skan dowodu i rachunku tak jak ci pisałem w punkcie pierwszym Sorki za błędy i liczę na lajka za odpowiedzi na twoje pytania jak coś to śmiało pytaj Użytkownik od 21 kwi 2010 Posty: 100 ☑ 200 ☑ 300 ☑ 400 ☐ 500 ☐ 600 ☐ 700 ☐ 800 ☐ 900 ☐ 1000 ☐ Odnośnik do komentarza
emce.jpg Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 a czy raf nie daje miecha za free, dopiero wtedy kiedy friend zabuli za miesiac? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.