Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomoc od Fejsbukowiczów ? :)

Lenartowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, tak sie składa że mam okazje wygrać główną nagrode w konkursie MNQ (jakaś koszulka i duperele ale zawsze cos :D )

Jednakże potrzeba mi lajków, im więcej lajków tym większa szansa na wygraną

jeśli można to proszę o lajki na ten obrazek (tak wiem chuja widać, ale to wina MNQ i Facebooki )

Dzięki wielkie ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie oddam. :x

Nie oddam, bo nie wiem na co oddaję. Nic nie widać ;<

oddajesz głos na mnie... i jak pisałem, to nie moja wina tylko organizatora i facebooka

Dzięki za głosy <3

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jakie masz szanse ty 7 lajków a inny ma 35 ;)

Oczywiście lajk poleciał mnie nie ubędzie a ty może wygrasz;)

3 komiksy z największą liczbą głosów dostają koszulke :D mieszce sie :D jak na razie

@BR3ND

Niemam już go...

1394725204-U719057.png

Opublikowano

3 komiksy z największą liczbą głosów dostają koszulke :D mieszce sie :D jak na razie

@BR3ND

Niemam już go...

Szkoda że go nie masz bo chętnie bym przeczytał

Do tych co się spinają makin mógł dać refik Lenart też może ;)

200px-Albert_Einstein_signature.svg.png

1000093817-removebg-preview-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...