Skocz do zawartości

pomoc od Fejsbukowiczów ? :)

Lenartowy

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, tak sie składa że mam okazje wygrać główną nagrode w konkursie MNQ (jakaś koszulka i duperele ale zawsze cos :D )

Jednakże potrzeba mi lajków, im więcej lajków tym większa szansa na wygraną

jeśli można to proszę o lajki na ten obrazek (tak wiem chuja widać, ale to wina MNQ i Facebooki )

Dzięki wielkie ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Nie oddam. :x

Nie oddam, bo nie wiem na co oddaję. Nic nie widać ;<

oddajesz głos na mnie... i jak pisałem, to nie moja wina tylko organizatora i facebooka

Dzięki za głosy <3

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Jakie masz szanse ty 7 lajków a inny ma 35 ;)

Oczywiście lajk poleciał mnie nie ubędzie a ty może wygrasz;)

3 komiksy z największą liczbą głosów dostają koszulke :D mieszce sie :D jak na razie

@BR3ND

Niemam już go...

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum pomoc od Fejsbukowiczów ? :)   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...