Lenartowy Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Hej, tak sie składa że mam okazje wygrać główną nagrode w konkursie MNQ (jakaś koszulka i duperele ale zawsze cos ) Jednakże potrzeba mi lajków, im więcej lajków tym większa szansa na wygraną jeśli można to proszę o lajki na ten obrazek (tak wiem chuja widać, ale to wina MNQ i Facebooki ) Dzięki wielkie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza
Gość Why Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Oddałem głosa. Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Nie oddam. :x Nie oddam, bo nie wiem na co oddaję. Nic nie widać ;< Odnośnik do komentarza
CvS Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dałem like ; ) Nie otwierać pod żadnym pozorem by Odnośnik do komentarza
Lenartowy Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Nie oddam. :x Nie oddam, bo nie wiem na co oddaję. Nic nie widać ;< oddajesz głos na mnie... i jak pisałem, to nie moja wina tylko organizatora i facebooka Dzięki za głosy Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza
TenStylowy Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Głoś oddany ! Odnośnik do komentarza
SebuśPL Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Jakie masz szanse ty 7 lajków a inny ma 35 Oczywiście lajk poleciał mnie nie ubędzie a ty może wygrasz;) Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
Konfitura Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 To jest jak reflink, tylko tutaj prośba o lajki czy ankiety.. Ale chxj, lubię poleciał Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
BR3NDzik Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 A nie możesz nam po prostu tutaj umieścić tego swojego komiksu w normalnych rozmiarach? Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Mama powiedziała by nie ufać nieznajomym. Więc nie zagłosuję, może jesteś pedofilem ;x Odnośnik do komentarza
Lenartowy Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Jakie masz szanse ty 7 lajków a inny ma 35 Oczywiście lajk poleciał mnie nie ubędzie a ty może wygrasz;) 3 komiksy z największą liczbą głosów dostają koszulke mieszce sie jak na razie @BR3ND Niemam już go... Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza
SebuśPL Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 3 komiksy z największą liczbą głosów dostają koszulke mieszce sie jak na razie @BR3ND Niemam już go... Szkoda że go nie masz bo chętnie bym przeczytał Do tych co się spinają makin mógł dać refik Lenart też może Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.