Skocz do zawartości

[TuT] Automatyczne wybieranie postaci i wybranie linii.

Kaszun

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, w tym tutorialu chciałbym przedstawić Wam program który automatycznie wybierze dla nas postać ustaloną w configu (nie lockuje) po 0,1 sek. W tym samym czasie napisze dla nas ustalony tekst na czacie w lobby np. i go mid, me top etc.

Program ten został udostępniony na forum BotOfLegends, jednak nie wiele osób zna to forum i na pewno Wam się przyda.

A więc zaczynajmy.

1. Pobieramy:

http://www.mediafire...kwft8gew5899yce (oryginalny link z forum BotOfLegends, program znajduje się w dziale OffTopic)

3. Wchodzimy w config i ustawiamy nasz program.

24wtums.jpg

Przykładowo w lini 2 i kolumnie 8 znajduje się fizz, więc ustawiamy nasz program w ten sposób:

2uyrfxk.jpg

4. Zapisujemy config i uruchamiamy program (przed dołączeniem do kolejki), następnie klikamy Play i czekamy... program wykona za nas wszystko, również automatycznie kliknie "Accept" po znalezieniu meczu.

5. W nowej wersji trzeba również ustawić ChatDelay który polecam dać na 200.

6. Cieszymy się że pierwsi zajęliśmy linię!

:D

UWAGA! PROGRAM DZIAŁA TYLKO NA ANGIELSKIEJ WERSJI GRY!

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

za to jest ban ??

Program nie ingeruje w klienta gry i nie ma za niego bana.

Po uruchomieniu programu okno LoLa jest skalowane i program ma nadane odpowiednie miejsca w których znajdują się dane kolumny oraz okno chatu i może automatycznie wybrać postać.

Programik bez sensu nie ma nic gorszego niż insta lock na rankedach i pisanie tekstów w stylu "pierwszy pisałem ,że idę na mid" -.-

Program nie ingeruje w klienta gry i nie ma za niego bana.

Boty do gier pisane na zasadzie ruchów myszki też nie ingerują w klienta gry, ale są botami i bany za nie lecą, czyli za to też można dostać bana. Pozatym wielka trudność wcisnąć 2 przyciski i napisać coś -.-

Programik bez sensu nie ma nic gorszego niż insta lock na rankedach i pisanie tekstów w stylu "pierwszy pisałem ,że idę na mid" -.-

Boty do gier pisane na zasadzie ruchów myszki też nie ingerują w klienta gry, ale są botami i bany za nie lecą, czyli za to też można dostać bana. Pozatym wielka trudność wcisnąć 2 przyciski i napisać coś -.-

Po pierwsze program nie lockuje postaci -.-, po drugie jak to ma według ciebie działać na rankedach lol? To jest przeznaczone na normale... powiedz mi jak Riot moze banowac za AutoIT'a? To nie ingeruje w klienta i nie ma za to bana, więc stul pysk jak nie masz o czymś pojęcia.

"Insta lock na rankedach"

Ahahahahahahahah xD No trzymajcie mnie, bo zaraz z krzesła spadne xD

Program całkiem fajny i pewnie nie raz mi się przyda ;-)

Po pierwsze program nie lockuje postaci -.-, po drugie jak to ma według ciebie działać na rankedach lol? To jest przeznaczone na normale... powiedz mi jak Riot moze banowac za AutoIT'a? To nie ingeruje w klienta i nie ma za to bana, więc stul pysk jak nie masz o czymś pojęcia.

Widać ,że masz ~12 lat po tekstach w stylu "stul pysk" I tak uważam ,że bezużyteczne, rzeczywiście trudno wpisać nazwę champa w okienku, kliknąć i coś napisać.

@up2

Masz first picka na rankedzie, po banach natychmiastowo wybierasz champa, bez konsultacji z teamem, chociaż po ustaleniach wychodzi, że powinieneś być suportem. O to mi chodziło.

Widać ,że masz ~12 lat po tekstach w stylu "stul pysk" I tak uważam ,że bezużyteczne, rzeczywiście trudno wpisać nazwę champa w okienku, kliknąć i coś napisać.

@up2

Masz first picka na rankedzie, po banach natychmiastowo wybierasz champa, bez konsultacji z teamem, chociaż po ustaleniach wychodzi, że powinieneś być suportem. O to mi chodziło.

Przeczytaj post który cytowałeś a następnie zastanów się co piszesz... program jest na normale żeby zając sobie linię OD RAZU po wejściu do lobby, zazwyczaj bywa tak że zanim napiszesz mid to zrobi to ktoś inny.

@up2

Przeciez jak masz first picka to wybierasz sam i chuj komu do tego jak szybko to wybierzesz skoro jezeli nie zgodza sie z tym to i tak cie zwyzywaja? xDDD Potem sie dziwic, ze tyle osob nie zdaje w podstawowce.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Program przydatny jak napisali UP zwłaszcza jak wychodzi nowy champ i każdy chce go wybrać

@MrHex

Ty jak widać o rankedach masz gów***** pojęcie jak i gów***** o programie.

Najpierw pograj dużo rankedów albo przynajmniej draftów i wtedy zwracaj uwagę innym.

Jak byś chodź troche pomyślał i przeczytał o co chodzi w tym bocie to byś wiedział ,że na rankedach nie zadziała bo tam najpierw jest banowanie potem pickowanie.

Poza tym an rankedach jest kolejność wybierania więc itak by ci się tam nie przydało a 1 pick bierze co chce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [TuT] Automatyczne wybieranie postaci i wybranie linii.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...