Charon =) Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 witam, dzis rano pobralem mw3 ze steama... i koledzy mi mowia ze ta gra w poniedzialek bedzie juz off tzn. nie bedzie mozna juz w to grac, to prawda ???? *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶ Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Tak, do niedzieli 22. Potem nie pograsz. Odnośnik do komentarza
Charon =) Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 kurwa.. szkoda ; <<< a bedzie jeszcze takie cos jak teraz na weekend ze mw3 na weekend bedzie? *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶ Odnośnik do komentarza
M@lina Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 @Up Może będzie ale wątpię. Odnośnik do komentarza
Charon =) Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 ech to szkoda.. a jak by bylo to jak bym nie usuwał mw3 z kompa i jak by to znowu bylo to bym musial znowu pobierac czy nie ? *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶ Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie. Ale już kiedyś był taki week. Więc pewnie znów będzie, ale to za parę miechów .. Odnośnik do komentarza
Koxik02 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 HAHA , ja też pobrałem I zagrałem 2h Gierka fajna , ale nie kupie bo 100 zł to za dużo za "podróbe" mw2 chociaż ona ma nadal to coś Wole kupić BF3 tylko że najpierw zmienię grafikę na HD4870 lub HD5770 Odnośnik do komentarza
Niebieskiii Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Jak nie masz kupionego i dostałeś w piątek to wygaśnie ci w niedzielę o godzinie 22. Odnośnik do komentarza
Kraass Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Darmowe weekendy są co jakiś czas jakiś 1 miesiąc bodajrze będzie jeszcze napewno raz spokojnie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.