Gość Why Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Wchodzą na PBE w profilu możemy zauważyć coś takiego. http://puu.sh/19Oq9 Znaczek 1. Przyjaciel - "Przywoływacz wykazujący się sportową posadą i przyjaznym nastawieniem." Znaczek 2. Pomocna dłoń - "Przywoływacz, który uchylił Ci rąbka tajemnicy o bohaterach, umiejętnościach, taktykach na Fields of Justice." Znaczek 3. Społecznik - "Przywoływacz, który bez przeszkód porozumiewa się bez przeszkód ze swoją drużyną, i z nią współpracuje." Znaczek 4. Honorowy przeciwnik - "Zwycięstwem się nie chełpi, porażkę przyjmuje z klasą. Gra z takim przywoływaczem to sama przyjemność, niezależnie od tego po której stronie barykady się znajduje." Wyrażajcie opinię , co myślicie o tym? Jaki będzie system " nadawania " tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikor93 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 o kurde ciekawa opcja... to ma wejść w życie ? Coś wiadomo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Why Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 o kurde ciekawa opcja... to ma wejść w życie ? Coś wiadomo ? Jest to na PBE, więc na pewno, będzie to na oficjalnych serwerach. Ja wam dam zmieniać mi nazwy tematu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArronBaDo Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Będzie fajne, powinni dodać jeszcze jakieś negatywne cechy, coś co można by było dodać przy reporcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xare Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Brakuje mi rangi hejter, troll, retard. Wg. mnie to będzie jak z reportami, możesz komuś dać "range". Zdobędzie X ma range. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Why Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Brakuje mi rangi hejter, troll, retard. Wg. mnie to będzie jak z reportami, możesz komuś dać "range". Zdobędzie X ma range. Raczej tak nie będzie, zawsze porobi sobie multi i tyle . A tak poza kolegami to trudno wyłożyć sobie opinię, aby ktoś dał Tobie taki głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creative Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ciekawa opcja, jakaś nowość. W końcu dojdzie do innego urozmaicenia gry, jeśli wprowadzą to do Lola oficjalnego. Why, czekamy na info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gralfon Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Haha to ja nie dostanę żadnej z takich rang. No cóż ale skoro mają dodać to czemu nei • Gold Member • nvm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squah :') Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Fajna zmiana. Riot idzie w dobrą stronę. Bonusy Rengar vs. Kha 'Zix, rangi w profilu, ciekawe czym jeszcze nas zaskoczą. Lepsze to niż 1000000000 bohater. Game Over Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkq32 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dziwne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichyiti Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 był już o tym temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xare Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Raczej tak nie będzie, zawsze porobi sobie multi i tyle . A tak poza kolegami to trudno wyłożyć sobie opinię, aby ktoś dał Tobie taki głos. Wygrałem Póki co to chyba zamula, bo dosta?em od kolesia teamwork i nie ma jeszcze tego u mnie. //Przelogowa?em i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.