Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] rangi

Gość Why

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzą na PBE w profilu możemy zauważyć coś takiego.

http://puu.sh/19Oq9

Znaczek 1. Przyjaciel - "Przywoływacz wykazujący się sportową posadą i przyjaznym nastawieniem."

Znaczek 2. Pomocna dłoń - "Przywoływacz, który uchylił Ci rąbka tajemnicy o bohaterach, umiejętnościach, taktykach na Fields of Justice."

Znaczek 3. Społecznik - "Przywoływacz, który bez przeszkód porozumiewa się bez przeszkód ze swoją drużyną, i z nią współpracuje."

Znaczek 4. Honorowy przeciwnik - "Zwycięstwem się nie chełpi, porażkę przyjmuje z klasą. Gra z takim przywoływaczem to sama przyjemność, niezależnie od tego po której stronie barykady się znajduje."

Wyrażajcie opinię :), co myślicie o tym? Jaki będzie system " nadawania " tego?

Opublikowano

o kurde ciekawa opcja... to ma wejść w życie ? Coś wiadomo ?

Jest to na PBE, więc na pewno, będzie to na oficjalnych serwerach.

Ja wam dam zmieniać mi nazwy tematu :D.

Opublikowano

Będzie fajne, powinni dodać jeszcze jakieś negatywne cechy, coś co można by było dodać przy reporcie

Opublikowano

Brakuje mi rangi hejter, troll, retard.

Wg. mnie to będzie jak z reportami, możesz komuś dać "range". Zdobędzie X ma range.

Opublikowano

Brakuje mi rangi hejter, troll, retard.

Wg. mnie to będzie jak z reportami, możesz komuś dać "range". Zdobędzie X ma range.

Raczej tak nie będzie, zawsze porobi sobie multi i tyle :). A tak poza kolegami to trudno wyłożyć sobie opinię, aby ktoś dał Tobie taki głos.

Opublikowano

Ciekawa opcja, jakaś nowość. W końcu dojdzie do innego urozmaicenia gry, jeśli wprowadzą to do Lola oficjalnego. Why, czekamy na info :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Haha to ja nie dostanę żadnej z takich rang. No cóż ale skoro mają dodać to czemu nei :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Fajna zmiana. Riot idzie w dobrą stronę. Bonusy Rengar vs. Kha 'Zix, rangi w profilu, ciekawe czym jeszcze nas zaskoczą. Lepsze to niż 1000000000 bohater.

Game Over

Opublikowano

Raczej tak nie będzie, zawsze porobi sobie multi i tyle :). A tak poza kolegami to trudno wyłożyć sobie opinię, aby ktoś dał Tobie taki głos.

Wygrałem :D

Póki co to chyba zamula, bo dosta?em od kolesia teamwork i nie ma jeszcze tego u mnie.

//Przelogowa?em i jest ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...