Maxiu11 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam serdecznie, w temacie konsoli jestem zupełnie nowy, mam zamiar kupić ww. xbox 360 - kinect ready, z tej aukcji: http://allegro.pl/ok...2650061204.html. Prosiłbym o pomoc doświadczonych w tej kwestii ludzi, czy opłaca się to wziąć? Napisane jest, że stan: używany, czy dołączony zestaw okablowania i wszystko co dostane w komplecie, pozwoli na bezproblemowe granie/korzystanie z konsoli? Ewentualnie dodać o co zapytać podczas rozmowy ze sprzedającym. Pozdrawiam, z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza
Shiniox Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Jak kupisz tą konsolę, to będziesz mógł odrazu grać, (jeśli masz jakieś gry oczywiście ) nie musisz nic dokupywać. Hm.. Co do ceny to Ci nie powiem, bo swoją konsolę kupiłem dawno i były inne ceny, ale koło listopada 2011 roku można było kupić jaspera 120gb z lt i 2 padami za 550zł jak się wypatrzyło promocję. A co do tej aukcji to ja bym na twoim miejscu poszukał czegoś lepszego i kupił konsolę od kogoś kto nie sprzedaje ich masowo - bo wiadomo, że na tym musi też zarobić. A tacy ludzie to wiesz, kupują jakies uszkodzone konsole, naprawiają, potem sprzedają komuś pisząc, że jak nowa. Raczej nie dbano do końca o konsolę i jej sprzęt ( Świadczy o tym, też że nie ma klapki do usb/karty pamięci. ) - tak zakładam Ale poczekaj też niech ktoś inny coś napisze, bo czasem pierdolę jakieś głupoty i mogłem się pomylić A co do tego kinecta to do każdej konsoli podłaczysz kinecta ; ) Odnośnik do komentarza
GrubertQ Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ja kupiłem konsolę z aukcji, którą wystawiał facet posiadający xboxa kilka tygodni. Opisał go dokładnie, dał wszystkie real foto, kupiłem go i jest zajebiście. Niedawno dokupiłem kinecta i sobie gram Radzę Ci poszukać aukcji takiej, jak ja znalazłem. Odnośnik do komentarza
Maxiu11 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dziękuje za odpowiedzi, lajki juz poleciały. + gdybyście spojrzeli na aukcje allegro, do 550zl na xboxy, bylbym dozgonnie wdzieczny Odnośnik do komentarza
GrubertQ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 http://allegro.pl/konsola-xbox-360-arcade-gwarancja-gra-hdmi-i2663482066.html Proszę ;3 Odnośnik do komentarza
Maxiu11 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Spojrzałeś może na to pod kątem technicznym, czy tam wszystko okej jest? Wielkie dzięki za linka :-) Odnośnik do komentarza
Maxiu11 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 http://allegro.pl/ko...2663482066.html Proszę ;3 Czy to jest pełny zestaw, ile tutaj mam gb HD? Odnośnik do komentarza
Shiniox Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Czy to jest pełny zestaw, ile tutaj mam gb HD? Chodzi Ci o to ile masz GB dysku ? No więc raczej nie masz tu dysku, masz tylko jakies 250mb/500mb które konsola ma wbudowane ( na 80% bo nie pamiętam ile tego jest ) I jest to nie do konca pełny zestaw bo nie masz kabla HDMI, lecz możesz podłączyć też tym AV, tyle, że jakość obrazu będzie dużo gorsza. Możesz ten kabel dokupić za 15zł nieoryginalny. Odnośnik do komentarza
Maxiu11 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Aha, dzięki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.