Krysian Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Przepraszam was bardzo ale nw jaki dział wybrać, jakby co to proszę o przeniesienie. A oto moje następujące problemy: -gdy gadam, bardzo słabo mnie słychać a inni słyszą szum morza, -gdy oglądam filmiki na youtubie nic nie słychać, chyba że jestem w trakcie rozmowy, to dopiero słyszę, -ciągle nie wiem co zrobić w ustawieniach, bo nic nie mogę : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xamizo Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Xp? Win7? Wycisz mixstereo, wycisz głośność mikrofonu, nagrywanie na maxa w skypie to samo- wyłącz te ' automatyczne'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysian Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jeszcze został ten jeden uparty problem, np. jak oglądam filmiki na YT to nic nie słysze, ktoś zadzwonił, odbieram, i dopiero słysze jak filmik leci. Pls fast help. @edit Mam XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xamizo Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie wiem dlaczego, JAk wyłączony sk\ype, to wszystko OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysian Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.