KurczakSwaj5 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 T.j w temacie mam problem. Gdy chcę wziąć questa od npc to shayia mi się wyłącza ;/ Wie ktoś co można zrobić aby to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makyura Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Reinstall gry lub format pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KurczakSwaj5 Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 reinstal nie pomaga a format odpada ;/ Jeszcze jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makyura Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ściągnij od nowa Shaiye i zainstaluj na innym dysku, przeskanuj komputer może masz jakiegoś virusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domen7 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 pobierz to http://www.mpcforum.pl/topic/715880-patch-shaiyapatcher/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.