Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Darmowe skiny dla danych państw

LOoemur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Filmiku nie oglądałem.

2. Oni naprawdę dostają te skiny za darmo ? Bo mi sie wydaje, że tylko do gry są dodawane skiny z okazji dołączenia tych państw i każdy turek sobie może kupić tryndamera, czy grek cassio etc.

Jakby co to odrazu link do oficjalnego info etc. plox, bo pierdolenie mnie nie obchodzi :c

Opublikowano

No właśnie za zgłoszenie błędu.Po 1, kiedy były te beta testy nigdzie nie widziałem informacji żeby pisało że każdy kto wyśle zgłoszenie dostanie skórkę.Po 2, co jak ktoś nie znalazł żadnego błędu?

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

Opublikowano

1. Filmiku nie oglądałem.

2. Oni naprawdę dostają te skiny za darmo ? Bo mi sie wydaje, że tylko do gry są dodawane skiny z okazji dołączenia tych państw i każdy turek sobie może kupić tryndamera, czy grek cassio etc.

Jakby co to odrazu link do oficjalnego info etc. plox, bo pierdolenie mnie nie obchodzi :c

Tak naprawdę dostają skórki za darmo.

Po prostu, mają takie przywileje, aby zaludnić tamte oddziały.

Opublikowano

Tak naprawdę dostają skórki za darmo.

Po prostu, mają takie przywileje, aby zaludnić tamte oddziały.

5 ostatnich wyrazów mojego posta.

Tak dla jaj właśnie zarejestrowałem sie na serverze turków, wszedłem do gry i ani tryndy ani skina nie mam, przy rejestracji nie podajesz z jakiego państwa jesteś także nie ma opcji, że nie dostałem bo jestem z PL.

Jutro postaram sie wbić jakiś 5 lvl czy coś koło tego, jak skina dalej nie bedzie to sie z Was pośmieje HUE

Opublikowano

5 ostatnich wyrazów mojego posta.

Tak dla jaj właśnie zarejestrowałem sie na serverze turków, wszedłem do gry i ani tryndy ani skina nie mam, przy rejestracji nie podajesz z jakiego państwa jesteś także nie ma opcji, że nie dostałem bo jestem z PL.

Jutro postaram sie wbić jakiś 5 lvl czy coś koło tego, jak skina dalej nie bedzie to sie z Was pośmieje HUE

"

bo pierdolenie mnie nie obchodzi :c

" dużo to wniosło.

Nie jest czasem tak, że dostają to tylko Ci, którzy grali, lub grają od dłuższego czasu?

Opublikowano

@up jakie beta testy turków? haha dobry jesteś ;D oni po prostu ich rozłączyli z nordica i westa na turecki serw ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...