CrisMoon Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam Przejdę do rzeczy . Ostatnio jakies "dziwne" rzeczy dzieją się z moim komputerem i chciałbym się dowiedzieć jaki najlepszy antywirus znajduję się u was. Wiem że nie ten dział ale nie wiem gdzie to napisać, byłbym wdzięczny za wszystkie odpowiedzi. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Istny Diabel Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Avast, sam go używam Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinn Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Z darmowych bierz Avasta, z płatnych polecam NOD32. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbuntowana89 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ja polecam AVG, avast nawet wykrywa wirusy jak wcale nie ma i robi tylko zamieszanie w systemie a co do NOD32 jak najbardziej dobry. Polecam /Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antix Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Z darmowych polecam avasta nie zamula kompa oraz dość dobrze wykrywa wirusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheProfesor Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Avast, Norton, Avira ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanosh. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Darmówka to Avast, z płatnych to Kaspersky, Avira. exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano900 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja polecam darmową Avire korzystam i jestem zadowolony. P.S Taaa Avast nie zamula kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamus Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nigdy nie używałem darmowych antywirusów bo zawsze w Nich są jakieś luki i wcale nie polecam ich. Najlepszy antywirus to Kaspersky aktywacja na rok kosztuje około 100zł, później kupujesz tylko przedłużenie roczne za 80zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endynem_ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Avast wykrywa wirusy i nie zamula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensus12 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Avast jest bardzo dobry, ale według internetu (gdzieś widziałem wykres) to najlepszy jest AVG. <> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
† Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Microsoft Security Essentials, jak masz Windowsa,a jak inne to Kaspersky. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano900 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja tam znalazłem avire na pewnej stronie (nie podam nazwy bo pewnie nie można) i pisało że najmniej zamula. Dzisiaj przerzuciłem się na AVG jak na razie nie zamula dobrze wykrywa wirusy więc na razie jest ok i też go mogę polecić. P.S nie ma co się kierować tymi wykresami bo tam takie pierdoły gadają np. avira ma mniejszy czas skanowania niż AVG. AVG skanował w jakąś godzinę a avira ponad godzinę przez co już kłamstwo. Po prostu na każdym kompie antywirusy działają inaczej dlatego trzeba przetestować każdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3shMak3r Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Bierz Avasta. Zresztą zrobię niedługo test darmowych antywirusów. I na forum dam. STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!! I nie pomagam na PW! gardenscapes cheats bakery story 2 cheat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koxin Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 NOD32 Sam go używam i polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacello Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Comodo , Avira Moje Cheaty : No_Menu http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/ http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/ D3D: http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/ http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reedy66 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Z darmowych polecam Comodo,AVG oraz bardzo przydatny skaner Malwarebytes Anti-Malware, który usunie wiele trojanów, keyloggerów itp.. Z płatnych chyba najlepszy to NOD32 oraz Kaspersky. Jeśli chcesz się dowiedzieć jak zarobić ok. 2500 PLN brutto miesięczniew internecie, nie wychodząc z domu - na tej stronie wszystkiego się dowieszPozdrawiam, reedy66. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3shMak3r Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Ze skanerow moze HitmanPro? Chociaz to wersja testowa ale lepsze wyniki w testach od mbam STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!! I nie pomagam na PW! gardenscapes cheats bakery story 2 cheat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsakui Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Free - AVG Płatny - Norton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podniecony Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Miałem Nortona z licencją (zapłacone all), ale musiałem zrezygnować bo... automatycznie usuwał mi klienty Metinów (za czasów mojego maniaczenia). Obecnie używam AVG i nie narzekam, może dokupię płatną ochronę. Jeszcze raz AVG! : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek552 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 ESET NOD 32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@nd Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ja od niedawna korzystam z FileMedica, nie narzekam na niego. Jak na moje wymagania i korzystanie z internetu jest wystarczający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.