NoLuckJustSkill Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 jest jakiś sposób, żeby zablokować to, że jak np. zlajkuje jakiś fanpejdż albo kogoś post to wyskakuje moim znajomym? nie chce tego ;_; chce zeby widzieli tylko to co do nich pisze ;_: Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
Aurille Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 W ustawieniach prywatności masz różne opcje. Tam możesz ustalić kto widzi lub nie, twoją aktywność. . Odnośnik do komentarza
NoLuckJustSkill Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 możesz mi dokładnie opisać co mam zablokować ;_;? i czy to nie zablokuje postów, które normalnie pisze? Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
Aurille Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Nie zablokuje. Jeśli tam w opcjach zaznaczysz 'ustawienia niestandardowe', możesz sobie wybrać kto widzi twoją aktywność, czyli posty, lajki itp. Możesz zrobić listę osób, które to widzą, lub całkiem ukryć. Poczytaj tam, jest dosyć dobrze opisane :P . Odnośnik do komentarza
NoLuckJustSkill Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 no własnie, i twoją aktywność, czyli posty, lajki itp. czyli jak dam "tylko ja" to tylko ja bede widział posty, które wrzuce, a mi chodzi o zablokowanie widocznosc moich lajków ;3 Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.