MrM1ki Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Kupiłem borderlands 2 i byłem cały zadowolony. Odpalam grę, wpisuje klucz i instaluje. Po zainstalowaniu odpalam pojawia mi się koleczko czekania, dysk mieli i nic. Pare takich prób i to samo . Wpadam na pomysł żeby odpalić menadżer zadań i widzę ze gdy odpalam borderlands 2 na 2 sekundy pojawia mi się launcher i znika i tak zawsze. Posiadam win8 RP. Co zrobić by moc zagrać??? Pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinn Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Więc chyba sam sobie odpowiedziałeś, według mnie to prawie na pewno wina systemu. Spróbuj jeszcze wyłączyć antywirusa i zaporę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrM1ki Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Też tak właśnie myślałem antywirusa wyłaczyłem zaporę także i ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinn Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Próbowałeś ponownie instalować grę? Jak nie to spróbuj, może coś nie tak poszło przy instalacji. Zainstaluj Net Frameworka. Ja sądzę, że to mimo wszystko może być wina tego systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrM1ki Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Instalowałem już borderlands 3 razy. Robiłem weryfikację plików i 1 plik był zły więc go pobieram ze steama i jeszcze raz robię weryfikację plików i mówi mi ze mam pobrać ten plik a ja już go pobrałem. Co to jest Net Framework? A na win8 PRO pójdzie? Bo zamierzam moją vistę updateować właśnie do win8 pro za 40$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinn Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 .NET Framework – platforma programistyczna opracowana przez Microsoft, obejmująca środowisko uruchomieniowe oraz biblioteki klas dostarczające standardowej funkcjonalności dla aplikacji. To tak w dużym skrócie. Zainstaluj i zobacz czy działa. Jeśli instalacja NF nie pomoże, to będziemy dalej kombinować. Co do tego Windowsa 8 to nie wiem czy pójdzie, nie mam pojęcia jak wygląda na nim działanie gier i ich kompatybilność, tak jak wcześniej pisałem, możliwe że to wina właśnie tego systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrM1ki Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Wszystkie inne gry na win8 RP mi działały. Działa mi nawet battlefield 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Connor. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Spróbuj ściągnąć najnowsze sterowniki do karty graficznej jeśli ich nie masz . Created by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrM1ki Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Najnowsze sterowniki od karty posiadam. Z tym Frameworksem probowałen i nic ten sam błąd czy jedynym wyjściem jest win7 lub debilna Vista na której byłby pokaz slajdów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinn Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 B2 masz przez Steama? Znalazłem gdzieś w necie, że ktoś przeinstalował Steama, grę, zrobił synchronizację plików i mu działało, ale nie dotyczyło to dokładnie tego problemu, który ty masz. Poszukałem trochę w necie, dużo osób ma ten problem i nikomu jeszcze nie udało się ustalić jego przyczyny, więc to raczej nie jest wina systemu. Napisz do pomocy technicznej, może oni będą znali przyczynę tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeHnE Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Napisz do supporta Steam oni Ci na 100% pomoga.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrM1ki Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Support nic nie odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turner Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Jeśli się da, to odświeżaj tickety, lub pisz nowe, kiedyś muszą w końcu odpisać . Użytkownik | Inne FPP Helper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinn Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Support nic nie odpowiada Oni nie odpowiadają od razu, na odpowiedź będziesz musiał poczekać pewnie jakieś 2 tygodnie jak nie lepiej ;<. Takie są realia. Naprawdę nic co wyżej jest napisane nie pomaga? Ja już szczerze mówiąc nie mam pomysłu co może być przyczyną tego, nigdzie nie znalazłem rozwiązania. Poczekaj cierpliwie na odpowiedź supportu i daj znać co odpisali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrM1ki Opublikowano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Hello *****, Thank you for contacting Steam Support. If you are currently running Vista or Windows 7, please complete the instructions in the following link: Title: Windows 7 and Vista Troubleshooting Link: http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=5688-IFHZ-2170 If you are running in Windows XP, take the following steps: 1) Exit Steam. 2) Go to the "Start" menu, select "Run", type "regedit" and click "OK". 3) Navigate to the following registry key: HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\VALVE 4) Right click and select "Permissions" 5) Check the "Allow" boxes for "Admin" and "System" for both "Full control" and "Read". The remaining steps apply to *all* versions of Windows. Please also verify the GCF for this game as outlined here: Title: Verifying Game Cache Files (GCF) Link: http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2037-QEUH-3335 Note: Files may fail to verify. This is normal and can be ignored. Then test the issue. If you still have difficulty, you may also need to manually run secondary installers required by this game. Exit Steam entirely. Browse to your Borderlands 2 installation folder (Usually C:\Program files\Steam\Steamapps\common\Borderlands 2\) Run the following installers: ...\Steamapps\common\Borderlands 2\Binaries\Redist\DXRedistCutdown\DXSETUP.exe ...\Steamapps\common\Borderlands 2\Binaries\Redist\vcredist_2005_x86.exe ...\Steamapps\common\Borderlands 2\Binaries\Redist\vcredist_2005_atl_x86.exe ...\Steamapps\common\Borderlands 2\Binaries\Redist\vcredist_x86.exe.exe ...\Steamapps\common\Borderlands 2\Binaries\Redist\dotNetFx40_Client_x86_x64.exe Reboot your computer and test the issue again. If the issues persist, please complete these guides: Title: This game is currently unavailable Link: http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4595-WEXN-6831 Title: Games do not run after 'Preparing to Launch' Link: http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6218-USFX-5568 Further support for this title is handled by a third party support department - please follow the instructions below to contact the support provider to troubleshoot this issue: Title: Borderlands 2 Link: http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1231-UIBN-0311 Mam win8 RP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheJeron78 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Zainstaluj najnowsze Directx. Uruchom jako administrator. || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrM1ki Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 F5 Wiecie co niemam folderu z grą ( chodzi o X/borderlands2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheJeron78 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Jesteś pewny? Sprawdź dobrze. || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktostucygani Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zainstaluj wszystko co możesz z \Borderlands 2\Binaries\Redist oczywiście jak znajdziesz folder, ale jak instalowałeś to na pewno gdzieś tam jest nieraz gry się instalują oprócz tych plików, a potem się nie chce włączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda. Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Patrzymy na daty. Single Player ► Inne MMO ► exModerator ► Degradacja ► exModerator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.