dLuKaShs Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Tak jak w temacie. Mam problem z kumple zrobiliśmy serwer ja odpowiadam za Launcher. Wszystko zostało dobrze wprowadzone ale gdy loguje się to mi loguje na postać ale na mapę jak chcę to od razu wywala. może wiadomo czemu to tak się dzieje. Wcześniej logowało normalnie. A kumpel teraz gra a mnie wywala ;/ Odnośnik do komentarza
xDeStRuCtx Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 wrzuć syserr z klienta. Odnośnik do komentarza
dLuKaShs Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Syserr ? Nie rozumiem możesz lepiej jakoś napisać dam 5 gwiazdek i + Odnośnik do komentarza
Glinka. Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 W głównym folderze z clientem masz sysser.To taki plik tekstowy w którym zapisują się błędy Jaki to laucher i na czym server ? Odnośnik do komentarza
dLuKaShs Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dziwne bo kumplowi zrobiłem na cliencie i launcherze ReKoX i sobie i nie działa A mu działa Odnośnik do komentarza
`SkaCzuS. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 porty odblokowane ? (porty mapy) Odnośnik do komentarza
Largos Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Niech zgadnę serwer jest u niego jest to hamahi, przedtem się logowałeś ale serwer pewnie był u ciebie lub miałeś innego launchera, teraz używasz launchera od rykox, tego co ma 2,1mb jak chcesz wejść na serwer użyj tego co korzysta z surki. Powinno rozwiązać problem. Odnośnik do komentarza
dLuKaShs Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dzięki wielkie ale już sam rozwiązałem problem. Ten launcher co robiłem to jest dla admina serwera a gracz potrzebuje innego dla graczy. TEMAT DO ZAMKNĘCIA Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.