Skocz do zawartości

[Problem]BF BC2 aktualizacja..

rafikol123

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem mianowicie,sciągnąłem sobie BF'a żeby zobaczyć jak działa itp ;p lecz kolega podał mi swoje passy do konta,chcę wbić na Multi lecz nie wyszukuje mi serwerów,więc poczytałem w necie że potrzeba aktualizacji,próbowałem z folderu odpalić Updatora lecz pisało że "Pliki gry są uszkodzone.Zainstaluj ponownie" przy instalacji gry nic nie wyskakiwało,więc spróbowałem ręcznie sciągnąc z neta aktualizacje R11 ( tak się nazywała ) i wyskakuje mi ten sam błąd :P powie mi ktoś co jest przyczyną ? może to że jest scrackowaną wersją i da się tylko na singlu grać ?

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Skoro masz od kolegi, to skorzystaj z jego konta na Originie i tam pobierz i zainstaluje grę, a to usuń :> Potem ci się powinno samo zaktualizować :> Życzę miłej gry.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Problem]BF BC2 aktualizacja..   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...