StudzeKisiel Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 JW. Chyba był jakiś skrót. Wiem, że można poprzez zminimalizowanie gry, ale mi chodzi o odpisanie w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciumciak Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 /r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Albo /w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJigoro Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 dajesz /r oraz strzałkę w duł ( tak mi sie zdaje ) i wybierasz tego do którego chcesz odp By Harukimisu W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia... Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StudzeKisiel Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 W takim razie do zamknięcia. Dzięki za pomoc. dajesz /r oraz strzałkę w duł ( tak mi sie zdaje ) i wybierasz tego do którego chcesz odp Moderator. GJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fℓσяεк Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Jeśli odpisujesz 1 raz podczas gry musisz wpisać /r "nick". Potem samo /r *spacja* tekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.