Hooper120 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Mam problem z teksturami i ikonkami. W eq zbroje wyglądają jak Puste Butelki a po założeniu są białe z wyjątkiem szmaragdów+9 Odnośnik do komentarza
Glinka. Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 To że nie ma ikon może być spowodowane tym że nie dodałeś wpisów do item_list lub źle spakowany icon A drugi problem spowodowany plikami msm w root Odnośnik do komentarza
Hooper120 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 jak naprawić te pliki msm? Po uzupełnieniu item_list nadal mam butelki Odnośnik do komentarza
Hooper120 Opublikowano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Odświeżam Odnośnik do komentarza
Virqoal Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Daj to co dodałeś do item_list Pliki Serwerowe Pod Serwer PVP/4FUN Odnośnik do komentarza
TEKEN5 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 podeslij mi locale_pl.eix i epk na pw i link do tematu w którym są te zbrojki to Ci dodam bo to raczej wina item_list.txt a nie plików msm ( bo pastor dał dobre pliki msm sam ich uzywalem ) ewentualnie daj tez icon.eix i epk Pomogłem? Daj Lubie to! Odnośnik do komentarza
Hooper120 Opublikowano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 TEKEN5 podesłałbyś twoje locale_pl.eix icon.eix i item.eix? lub chociaż item_list bo nic więcej nie dodawałem oprócz tych zbrojek Odnośnik do komentarza
DarkSince Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Dodaj poprawny wpis do item_list w locale id itema tab ścieżka wraz z nazwą icony (Wzoruj się na innych wpisach) Pewnie coś skopałeś z wpisami w root i dlatego masz białe zbroje pokaż je w temacie Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW New Project Start Workout Odnośnik do komentarza
Hooper120 Opublikowano 18 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 O jakie wpisy w root chodzi? Odnośnik do komentarza
Hooper120 Opublikowano 18 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Gdy dodaję wpisy do packerów pisze mi w konsoli packera że pliku nie ma Wpisy do packera mam z tego tematu http://www.mpcforum....kazdej-postaci/ Używam najnowszego packer ze strony Kamera Odnośnik do komentarza
Hooper120 Opublikowano 18 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Problemem były wpisy w packerze terasz wszystko dziala Zamykam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.