Roshti Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Cześć, szybko przez okno. Mam problem, pobrałem dzisiaj na steamie CoD MW3 MP za free(Do niedzieli). Ale nie mogę zagrać bo piszę 'Could not load localized.txt Please make sure Call of Duty Moderna Warfare 3 is run in correct folder'.. Pilne, prośba. Pomóżcie. Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Wystarczy, że zmienisz język steama na Angielski i pobierzesz ważącego 14GB multi playera ; p Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 No a nie da się bez kolejnego "dużego" pobierania tego naprawić? :x Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 No a nie da się bez kolejnego "dużego" pobierania tego naprawić? :x Nie. sam pobrałem najpierw po polsku 7gb, to brakowało pliku. Zmieniłem język steama na engl, pobrałem 14gb i oram aż miło : ] Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Kurczę :/ A myślałem że sobie jeszcze dzisiaj pogram. No cóż, szkoda. Ale i tak czekam na kolejne wskazówki. Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Kurczę :/ A myślałem że sobie jeszcze dzisiaj pogram. No cóż, szkoda. Ale i tak czekam na kolejne wskazówki. Nie da rady inaczej. Próbowałem z tym pliczkiem, ale nic to nie daje. Wyskakuje inny błąd. Przypominam, że free gra kończy się jutro o 22. ps. jeżeli się nie chcesz "wkurwiać", nie pobieraj. Masa haxordów, oraz camperów. Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 @UP: Chcę pograć z kolegami Poza tym wiem że się kończy o 22. :P Już pobrało się 200mb. ;x Dobra, nic chuja nie chcę mi się tyle pobierać, by zagrać z 2 godzinki max. Proszę zamknąć. :x Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.