Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] pytanko co do karty

Masalkov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W battlefieldzie czyta 2 karty graficzne? bo nie wiem czy mi się opłaca kupić drugą do kompa.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo wybierasz jedną kartę graficzną, na której odpalasz grę.

haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte

Opublikowano

niech ktoś bardziej doświadczony napisze ;D

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Uzbieraj pieniążki na nowszą kartę graficzna , tą kartę co podłączysz w sli zagrasz na Low settings 40-50 fps

Opublikowano

mam procka 4x 2.6 i 4gb ramu zasilacz z 550w i karte moge kupić max do 300 zł i się właśnie pytam czy karty będą działać razem zawsze ten 9600gt coś da.

Opublikowano

czyli jak kupie gtx 260 i wsadzę do kompa gdzie bedzie 9600gt to da mi to z 20 fps? bo gram na max rozdzielczości i jednej opcji na średnie to mam minimum 30 i lekka kiszka.. a chciał bym na średnich pograć minimum 40 fps.

Opublikowano

Możesz łączyć tylko takie same karty graficzne. Poza tym podaj dokładny model zasilacza. A nie moc. Czyli możesz połączyć 2x9600 albo 2x260. Słuchaj tych "specjalistów", to zostaniesz bez karty graficznej. Daj rozdzielczość na jakiej grasz. Gtx 260 to syf, odradzam rękami i nogami.

Opublikowano

jezeli chcesz DOBRA karte graf za 300zl na ktorej to bedziesz mogl grac w BF3 polecam Ci te http://allegro.pl/ati-radeon-hd-5750-1gb-ddr5-128bit-pci-e-i2669879572.html. Szczerze? za 300zl nie kupisz "PRO" karty wiec nie oczekuj zbyt wiele ;) Na tej grafice spokojnie bf3 na medium/high z dobrym procem ;) osobiscie ja posiadam to na singlu high ale na multi juz LOW bo C2D E7400 Nie daje rady ;)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

podaj jeszcze raz tą karte bo error i ten twój procek e7400 jest gorszy od amd athlon x4 2.6?

warto kupić tą kartę? http://allegro.pl/palit-geforce-gts450-1024mb-ddr3-box-783-1400-i2649856474.html mój brat mówi że dysk twardy chujowy trzeba dokupić szybszy i większy bo mam 250gb i jakiś tam wolny coś takiego pierdolił.

Opublikowano

podaj jeszcze raz tą karte bo error i ten twój procek e7400 jest gorszy od amd athlon x4 2.6?

warto kupić tą kartę? http://allegro.pl/pa...2649856474.html mój brat mówi że dysk twardy chujowy trzeba dokupić szybszy i większy bo mam 250gb i jakiś tam wolny coś takiego pierdolił.

Athlon lepszy ;] Athlony to ogolnie udane konstrukcje tak samo jak Phenomy II :) sorka teraz powinno dzialac http://allegro.pl/at...2669879572.html

@EDIT:

Hmm.. Szczerze? GTS450 nie mialem do czynienia z ta karta wiec ciezko mi powiedziec, ale jak pogooglowalem troche to ten GTS jest lepszy ale moze Ci za bardzo obciazyc tego Athlonka wiec lepszym wyborem bedzie (Wedlug mnie ten 5750 :))

Opublikowano

kiedyś miałem gts 250 ale on pokazywał na ekranie takie białe paski nie były one bardzo widoczne, ale przeszkadzały, co będę miał zrobić gdy np kupie gts 450 i to będzie?..

Opublikowano

kiedyś miałem gts 250 ale on pokazywał na ekranie takie białe paski nie były one bardzo widoczne, ale przeszkadzały, co będę miał zrobić gdy np kupie gts 450 i to będzie?..

Miales tak moze bo gts250 mogl miec za duze temperatury albo mogl byc uszkodzony. Nie powinienes miec tego na GTS450 (chyba ze bedzie uszkodzona) Jezeli ten GTS450 bedzie obciazal (nie mowie ze musi, ale moze!) bedziesz mial spadki fps i gra nie bedzie dzialac poprawnie bo procek nie bedzie wyrabiac

Opublikowano

ale ja dałem tylko przykład że gts450 pewnie kupie tego radka.

Opublikowano

ale ja dałem tylko przykład że gts450 pewnie kupie tego radka.

To jest oczywiscie przyklad ;) Mozesz takze dozbierac kaski na cos mocniejszego ale musisz podac caly konfig kompa zeby dobrac cos odpowiedniego i poszperalem na necie. Ten GTS450 nie obciazy Ci proca mozesz spokojnie go brac ;)

Opublikowano

nie oplaca sie kombinowac z laczeniem kart szczegolnie takich za 200zl takie rzeczy to sie robi jak sie gra profesjonalnie np. w symulatory i sie ma 3 monitory to i tak nikt nie wciska zadnych slabych gt'kow.Za 300zl nie dostaniesz karty do bfa szukaj moze 5830 albo 6770 wtedy mozemy mowic o graniu.

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

nie oplaca sie kombinowac z laczeniem kart szczegolnie takich za 200zl takie rzeczy to sie robi jak sie gra profesjonalnie np. w symulatory i sie ma 3 monitory to i tak nikt nie wciska zadnych slabych gt'kow.Za 300zl nie dostaniesz karty do bfa szukaj moze 5830 albo 6770 wtedy mozemy mowic o graniu.

Nie oplaca sie? Co ty czlowieku piszesz wgl? Co bedzie lepsze 1 karta, 2 to jest roznica nie mala i dobrze bedzie mu sie gralo w BF3 -.-

Opublikowano

napewno jedna 6850 bedzie lepsza niz 2x tanizna :)

Zgodze sie ale jezeli ktos nie ma 550zl na karte (cena w przyblizeniu) to moze kupic cos z nizeszj polki i ew dokupic 2 taka w niedalekiej przyszlosci.

Opublikowano

zbieram na gtx460 i na większy dysk twardy oraz szybszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...