Skocz do zawartości

[Pytanie] Battlefield 3 premium PC & PS3

mikaele94

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka,

mam do was takie pytanie, mam BF3 na PC i ostatnio zakupiłem sobie do niego premium, prawdopodobnie zaopatrzę się też w BF3 w wersji na konslole PS3 i teraz pytanie czy jak dodam tego żołnierza (PS3) do konta na battlogu to czy na PS3 też będe miał dostęp do premium?

Pisałem już taki temat w dziale bf3 ale nikt mi nie odpowiedział może tutaj ktoś coś wie :)

To nie ja będę kupował tylko brat i pytam się tak jakby w jego imieniu bo jeśli byłaby taka możliwość to przypisalibyśmy to do mojego konta :)

Ale na youtube jest koleś który sporo filmików wrzuca z BF3, wszedłem raz na jego profil na battelogu no i ma 2 żołnierzy jeden na PC drugi na PS3, przy avatarze tego na PC jest znak "P" czyli premium przy tym od PS3 już tego znaczka nie ma tzn. że nie ma premium ale skoro by tak było to dlaczego ma porobione zadania (te z premium) i baretki które można otrzymać tylko grając w tryby gry z dodatków?

link do profilu: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/NwO_ChaBoyy/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Battlefield 3 premium PC & PS3   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...