Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] transfer na east

Mysiałke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałem przenieść pewne konto z west na east ale nie mogę bo login zajęty. Czy wiecie może czy support jest w stanie zmienić mój login abym mógł przenieść? już napisałem ale ciekawi mnie co o tym myślicie. pozdro

Opublikowano

Hmm 40zł szkoda? W sumie? Tak szkoda mi 40zł na przeniesienie.. Wolę te pieniądze wydać choćby na wyjazd do kina na film Jesteś Bogiem :) jeśli wydawać na grę to lepiej sobie zakupić jakiegoś championa + skórkę ale okej.

Co do zmiany postaci support powinien Tobie pozwolić na zmianę, ponieważ to nie twoja wina, że ktoś po prostu zrobił konto o tym samym nicku. Prawdopodobnie dostaniesz maila z pytaniem na jaki nick zmienić, chociaż w 100% pewny nie jestem.

Opublikowano

chciałem przenieść pewne konto z west na east ale nie mogę bo login zajęty. Czy wiecie może czy support jest w stanie zmienić mój login abym mógł przenieść? już napisałem ale ciekawi mnie co o tym myślicie. pozdro

Czy naprawdę szkodzi Ci napisać do supportu i opisać twój problem? Może niedługo spytasz czy można kupić makaron w twoim sklepie? Nikt tutaj nie poda Ci pewnej informacji na ten temat. Zależy na kogo trafisz na supporcie.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Zmiana nicku nie jest aż taka droga. :O

40 zł Ci szkoda?

Ale teraz na west jest chyba problem z kupnem za złotówki więc cena może być wyższa

Hmm 40zł szkoda? W sumie? Tak szkoda mi 40zł na przeniesienie.. Wolę te pieniądze wydać choćby na wyjazd do kina na film Jesteś Bogiem :) jeśli wydawać na grę to lepiej sobie zakupić jakiegoś championa + skórkę ale okej.

Co do zmiany postaci support powinien Tobie pozwolić na zmianę, ponieważ to nie twoja wina, że ktoś po prostu zrobił konto o tym samym nicku. Prawdopodobnie dostaniesz maila z pytaniem na jaki nick zmienić, chociaż w 100% pewny nie jestem.

A wiecie czym się różni NICK od LOGINU?

@top

Napisz do supportu, spróbować nie zaszkodzi, a pomóc może.

Opublikowano

Autorze tematu, tu nie chodzi o to że nick (nazwa przywoływacza) jest zajęta, tylko login. Jeżeli nie ma nikt takiego samego loginu na Eascie to nazwę przywoływacza będziesz mógł zmienić po zalogowaniu.

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

@wszyscy

czy login oznacza nick? chyba napisałem LOGIN czyli tym się loguję ?

btw.

support odpowiedział że na nowe konto to przeniesie tylko że stracę winy i elo. warto?

Opublikowano

Nie. Będą Ciebie na East ( "wysoka kultura" tam jest xD ) flajmić, że masz tyle winów, będzie Tobie trudniej do jakiegoś team'u dojść. I ten czas co włożyłeś w win'y, jakby przepadnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...