Skocz do zawartości

[Pytanie] transfer na east

Mysiałke

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm 40zł szkoda? W sumie? Tak szkoda mi 40zł na przeniesienie.. Wolę te pieniądze wydać choćby na wyjazd do kina na film Jesteś Bogiem :) jeśli wydawać na grę to lepiej sobie zakupić jakiegoś championa + skórkę ale okej.

Co do zmiany postaci support powinien Tobie pozwolić na zmianę, ponieważ to nie twoja wina, że ktoś po prostu zrobił konto o tym samym nicku. Prawdopodobnie dostaniesz maila z pytaniem na jaki nick zmienić, chociaż w 100% pewny nie jestem.

chciałem przenieść pewne konto z west na east ale nie mogę bo login zajęty. Czy wiecie może czy support jest w stanie zmienić mój login abym mógł przenieść? już napisałem ale ciekawi mnie co o tym myślicie. pozdro

Czy naprawdę szkodzi Ci napisać do supportu i opisać twój problem? Może niedługo spytasz czy można kupić makaron w twoim sklepie? Nikt tutaj nie poda Ci pewnej informacji na ten temat. Zależy na kogo trafisz na supporcie.

fjlw0o.jpg

Zmiana nicku nie jest aż taka droga. :O

40 zł Ci szkoda?

Ale teraz na west jest chyba problem z kupnem za złotówki więc cena może być wyższa

Hmm 40zł szkoda? W sumie? Tak szkoda mi 40zł na przeniesienie.. Wolę te pieniądze wydać choćby na wyjazd do kina na film Jesteś Bogiem :) jeśli wydawać na grę to lepiej sobie zakupić jakiegoś championa + skórkę ale okej.

Co do zmiany postaci support powinien Tobie pozwolić na zmianę, ponieważ to nie twoja wina, że ktoś po prostu zrobił konto o tym samym nicku. Prawdopodobnie dostaniesz maila z pytaniem na jaki nick zmienić, chociaż w 100% pewny nie jestem.

A wiecie czym się różni NICK od LOGINU?

@top

Napisz do supportu, spróbować nie zaszkodzi, a pomóc może.

Nie. Będą Ciebie na East ( "wysoka kultura" tam jest xD ) flajmić, że masz tyle winów, będzie Tobie trudniej do jakiegoś team'u dojść. I ten czas co włożyłeś w win'y, jakby przepadnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] transfer na east   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...