Mobil185 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam. Chciałbym aby mi ktoś doradził jaki kupić telefon do 600zł. Najbardziej zależy mi na tym żeby działało duuuużo ^_^ fajnych aplikacji, flash itd... bez zmieniania custa - nie lubie tego <_<. Nie chce też lagów pod czas oglądania filmików na necie. Ważne jest też to by był czuły, fajnie sie w niego klikało a nie 10 razy próbować by trafic w literke. A tak po za tym to musi mieć wi-fi. Dobrze by było gdyby miał dobre nagłośnienie, duzy ekran i niezły aparat ale to już nie koniecznie. No i wgl był dobry, to chyba tyle może sobie coś przypomne i dam edita : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
† Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Za 600zł nic dobrego nie kupisz. Min. 1800zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Za 600zł nic dobrego nie kupisz. Min. 1800zł. Zostawię to bez komentarza... Neo V spełnia Twoje wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J4KU8 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Galaxy S, używany kupisz nawet taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CisPK Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Także polecam Galaxy S, mój brat go miał i jest w sam raz dla twoich wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.