Shiniox Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Siema, szukam programu który automatycznie wybierałby mi daną postać bo niestety już 11 razy pod rząd ktoś mi wziął pierwszy postać którą miałem grać.. Mam wooden pc i zanim mi się załaduje po kliknięciu na Zaakceptuj to wszyscy mają wybrane postacie : ( Rozumiem jeszcze kilka razy ale teraz to już mnie to wkur***o. Jeśli macie coś takiego to wyślijcie linka, będą lajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serni Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 nie ma czegoś takiego o.0 Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to ! Zachęci mnie to do dalszej pracy(...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobek Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 zrób custom game wpisz w wyszukiwarce postaci ja wyjdz z customa i gdy bedziesz w lobby bedziesz mial tylko ta postac do wybrania , przynajmniej kiedys tak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiniox Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 zrób custom game wpisz w wyszukiwarce postaci ja wyjdz z customa i gdy bedziesz w lobby bedziesz mial tylko ta postac do wybrania , przynajmniej kiedys tak było Co mi to da jak zanim mi właduje ten ekran wybierania to ona będzie już zajęta ? I co, może nie będę mógł wtedy wziać innej czy jak ? Czy odrazu mi ją zlockuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensus12 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Był dawno temu taki program, ale zapomniałem nazwy, a jak przypomnę to nie sądzę żeby działało. <> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszun Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Haahhaha nie odzywajcie się jak nie macie pojęcia ludzie. Taki program został udostępniony na forum BotOfLegends i jest to program który automatycznie po 0,1 sek wybiera nam postać (nie lockuje) i po 1/2 sek pisze ustalony tekst (np. i go mid). http://botoflegends.com/forum/index.php?/topic/344-autojoin-08/ Program ten działa tylko jak ustawisz język angielski w LoLu. Czwarte konto na MPC Forum Będzie kolejne 100%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gralfon Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Gówno mu to da... Skoro mu się ładuje 3 lata to wybierze mu dopiero po załadowaniu, soł useless shit. • Gold Member • nvm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VZay Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 @Up Lol zawsze i tak ma szanse że zadziała mu, bo bedzie szybszy niż jego ręka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.