Peleos Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Tak jak wyżej odpalam gre i wyskakuje mi to, a w google jest tyle rozwiązań że niewiadomo króra pomoże :/ Help :3 za rozwiązanie które zadziała dam 3 like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Why Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 W grze? Sposoby: 1.Przy tym paczowaczu masz " śrubki ", naciśnij, i daj napraw. 2.Reinstall 3.Ściągnij na nowo 4.Usuń folder system, niech pobierze go tobie na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H@RDKOR Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 lepiej znajdz na google rads user kernel.exe sciagnij i podmien. powinno wszystko dzialac. licze na like ! Jeśli pomogłem?! Daj Lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peleos Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 @up już wcześniej próbowałem nie działa :P W grze? Sposoby: 1.Przy tym paczowaczu masz " śrubki ", naciśnij, i daj napraw. 2.Reinstall 3.Ściągnij na nowo 4.Usuń folder system, niech pobierze go tobie na nowo. Nie w grze , od razu jak klikam na Ikone LoLa żadne okno z gry sie nie pokazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peleos Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @bump Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perestil Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Też tak miałem mi pomogła opcja naprawienia gry, lecz jeżeli Tobie to nie pomoże to spróbuj odinstalować całość i na nowo zainstalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fℓσяεк Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A nie lepiej spróbować ten plik wywalić i spróbować odpalić ściąganie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Może to pomoże: http://www.mpcforum.pl/topic/550120-tut-jak-uporac-sie-z-bledem-rads/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peleos Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A nie lepiej spróbować ten plik wywalić i spróbować odpalić ściąganie? Już próbowałem ,nic a oprocz tego żaden launcher mi nie wyskakuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peleos Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Do zamkniecia Net framework pomógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.