Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Reset WSZYSTKIEGO.

Grzybnix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na starcie powiem , że wiem że były już takie tematy ale żaden który przeglądałem mi nie pomógł.

Otóż ostatnio znów zacząłem sobie grywać w MW2 kiedy ostatni raz grałem w multi byłem jakby to powiedzieć "newbie" i użyłem czita na wszystkie tytuły , emblematy 10 klas itp. Chciałby to WSZYSTKO zresetować. Czytałem , że wystarczy usunąć pliki .stat usunąłem nie pomogło.. Usunąłem też folder players też nie pomogło. Jakieś sugestie ? Pomocy.

Opublikowano

\Steam\userdata\(some numbered folder)\(some numbered folder)\remote\ ? two stat files

\Steam\userdata\(some numbered folder)\(some numbered folder) ? remotecache.vdf

Usuń te pliki łącznie z plikiem stat który usunąłeś.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Kiedy tam wchodzę mam tylko jakieś 2 foldery z samymi numerkami dokładnie o to chodzi ?

EDIT:

Usunąłem .stat

\Steam\userdata\(some numbered folder)\(some numbered folder)\remote\ ? two stat files

Kiedy wchodzę w pierwszy folder i przeszukuje wszystkie mam screenshoty ale żadnych plików .stat

\Steam\userdata\(some numbered folder)\(some numbered folder) ? remotecache.vdf

Są dwa remotecache w obydwu folderach..

Usunąłem te 2 foldery i nic dalej 8prestiż 28 lvl

Opublikowano

O rany. ;d

Wejdz tam gdzie masz zainstalowanego Steama i usun folder "userdata". Następnie wejdź "SteamApps/common/call of duty modern warfare 2/players - usuń pliki .stat (STEAM MUSI BYĆ WŁĄCZONY)

Później Steam --> Opcje --> Pobieranie + Cloud --> Wyłącz Synchronizację Steam Cloud dla gier, które ją obsługują .

Włącz MW2 - powinieneś mieć 1lvl. Wejdź na serwer wbij 2 lub 3 level. Wyjdź z gry i z powrotem "Włącz synchronizację Steam + Cloud dla gier, które ją obsługują"

Na nowo włącz mw2 i bij levele : ))

Sory że nie przejrzyście.. xD ( licze na + ;) )

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dziękuje ci TheGame114 tylko to co ty zrobiłeś mi zadziałało, mój problem był taki, że trafiłem na hackerski server i lv mi podbiło i wszystko odblokowało dla mnie przyjemnością jest samemu odblokować.

76561198073370975.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...