Im_Da_LeGenD Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 E-Craft To jest Survival.. Jest miła administracja.. Nie proś o Op ,bo możesz dostać bana Nie proś o dzien i noc Sloty:10 (będzie wiecej) Administracja: EnergyNk-Wlaściciel MelonikPL i łukasz1 to Admini Max- Moderator s35.csrv.pl:61865 ZAPRASZAM NA SERWER!!! //Recenzje pisała oraz osoba w grze pod nickiem "max" to mój młodszy brat jbc. Odnośnik do komentarza
xAvonis Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Servera nie polecam... Powody na samym dole. Odnośnik do komentarza
xxxRiPulxxx Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Fajnie by było jak by mi IP działało Odnośnik do komentarza
stworekpl Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 zmień 2 litery zamiast csvr to csrv Odnośnik do komentarza
Im_Da_LeGenD Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Już ,sry za błąd w IP ..... troche byłem zaspany Odnośnik do komentarza
xAvonis Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 hmm serva nie polecam powody: Admini z dupy ( Wyzywaja , bija na GM ) Server tak samo. H@ zabiera vipa... Leca tylko na kase. Odnośnik do komentarza
Im_Da_LeGenD Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 1.Sam zaczołeś .. przeklinałeś.. i miałeś x-ray . 2.Serwer jest fajny ja do niego nic nie mam 3.Nie zasługujesz na Vip, bo wleciałeś do Gildi i zabijałeś jak z downem byś był.. i nie biłem z GM ,poprostu dobre eq. 4.Ten serwer nie leci na kase, nawet nie płaciłeś za Vipa.. 5.Czytaj regulamin następnym razem ! a tutaj SS: Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.