ForFi Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Minecrafterzy survival++ Minecrafterzy survival++ sv.minecrafterzy.pl:26666 40 Survival Nie wymagane WorldEdit, EpicEnchant, PermissionsEx, WorldGuard, ButtonWarp, Essentials, Auth, EssentialsSpawn, EssentialsChat , Factions , mcmmo , BattleTracker , BattleTags (brak LWC!) Możliwość kupna rang MiniVip , Vip , SuperVip info. Także pod komendami /minivip /vip /supervip w grze Ceny: w opisie MiniVip: Info dotyczace rangi MiniVip Co dostaje MiniVip?: 1.50lvl 1 razowo 2.$5000 1 razowo 3.Dostep do komendy /kit minivip dajaca skorzane EQ+Wood narzedzia 4.Dostep do komendy /sethome 5.Dostep do komendy /home 6.Dostep do miejsc OnlyVip 7.Bonus MiniVip pluginu EpicEnchant 8.Mozliwosc wejscia na serwer nawet gdy jest pelny Wyslij SMS o tresci KDW.MINEMAN pod numer 7555 - koszt 6.15 zł Aktywacja komenda /sms minivip kod VIP: Info dotyczace rangi VIP Co dostaje VIP?: 1.150lvl 1 razowo 2.$10000 1 razowo 3.Dostep do komendy /kit vip dajaca iron EQ+Stone narzedzia 4.Dostep do komendy /sethome 5.Dostep do komendy /home 6.Dostep do miejsc OnlyVip 7.Bonus VIP pluginu EpicEnchant 8.Dostep do komend /tpa 9.Mozliwosc pisania kolorowo na chacie 10.Mozliwosc wejscia na serwer nawet gdy jest pelny Wyslij SMS o tresci KDW.MINEMAN pod numer 7936 - koszt 11.07 zł Aktywacja komenda /sms vip kod SuperVip: Info dotyczace rangi SuperVip Co dostaje SuperVip?: 1.300lvl 1 razowo 2.$20000 1 razowo 3.Dostep do komendy /kit supervip dajaca diax EQ+Iron narzedzia 4.Dostep do komendy /sethome 5.Dostep do komendy /home 6.Mozliwosc zrobienia dwoch home 7.Dostep do miejsc OnlyVip 8.Dostep do komendy /hat 9.Dostep do komend /tpa 10.Dostep do komendy /back po smierci. 11.Bonus EpicVip pluginu EpicEnchant 12.Mozliwosc pisania kolorowo na chacie 13.Mozliwosc wejscia na serwer nawet gdy jest pelny Wyslij SMS o tresci KDW.MINEMAN pod numer 91455 - koszt 17.22 z Aktywacja komenda /sms supervip kod HeadAdmin- Forfiter Admin- Moderator- Pomocnik- Ty tu decydujesz o swoim przeznaczeniu Poznaj swoje możliwości Poznaj swoją siłę Poznaj swoje granicę Poznaj swoją mądrość Poznaj piękny świat tego pięknego serwera Wyrusz w swoją podróż Stwórz lub dołącz do gildii Sprzedawaj wydobyte surowce Kupuj epickie enchanty Expi w epickich expowiskach Pokonuj świetne jaskinie Porównuj się z swoimi kolegami LvLuj swoje umiejętności i poprostu GRAJ Brak pluginów do LWC Regulamin pod komendą /regulamin w grze Świetne expowiska oraz jaskinie dla gracz jak i rang VIP Miejsca OnlyVip Porównuj siebie z kolegami swoimi killami itd. Komendy BattleTracker /pvp - Sprawdzasz swoje staty /pvp vs NickGracza - Sprawdzasz staty innego gracza MCMMO Wejdź i zobacz co jeszcze ! IP: sv.minecrafterzy.pl:26666 Odnośnik do komentarza
kklisko Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Nie polecam wchodzić na ten serwer ponieważ: Jest Chamski Właściciel Admini oraz właściciel mają po 12 lat... Serwer jest nie dopracowany Odnośnik do komentarza
CraftersZiom Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Nie działa to IP . ! .. Odnośnik do komentarza
Drag™ Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Polecam fajnie się gra @edit lagi w 4 dupy grać sie juz nieda.. Odnośnik do komentarza
Spluer Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Nie polecam serwera, do dupy pliki serwerowe (gotowce), nie ogarnięty analfabeta w teamie (POMOCNIK) Odnośnik do komentarza
hophop8 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 @Up.Oceniam po tobie że po twoich wypowiedziach i ciętych ripostach miałeś problemy w dzieciństwie z kolegami... Dziękuję za twój komentarz co do mojej osoby , lecz to nie było wcale potrzebne , błędy ortograficzne , choć nie karygodne nie oznaczają braku rozumu człowieka. Oceniłeś mnie po 2 błędach które napisałem aby szybko komuś odpowiedzieć na jego pytanie. Ja myślę co robię i oświadczam ci , jestem ogarnięty Pozdrawiam Arthir2012 I Poproszę zaprzestać takich wrednych komentarzy dotyczących ortografii , każdy może się pomylić , i na pewno ty też się pomyliłeś... Najlepszym środkiem przeciw prawu jest bezczelność. Odnośnik do komentarza
Joony91 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Jest całkiem spoko. Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza
KradPL Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 a bo ja wiem widziałem lepsze serwery 4/10 Odnośnik do komentarza
Piotrekonex Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ŚWIETNY SERWER! MILI GRACZE I OGARNIETA ADMINISTRACJA!!! PO 10 MINUTACH GRY MAM JUŻ WŁASNĄ EPICKĄ GILDIE ORAZ PRZEZAJE******* GRACZY W NIEJ! MIMO ŻE NIE MA LWC I TAK NIE BOJE SIE O SWOJE ITEMKI W SKRZYNI! WBIJAĆ!!! Odnośnik do komentarza
SlenderPL Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Polecam serwer jest Suuper Admini są ogarnięci , mapa super pluginy widać na 1 widok Extra. Polecam oraz zapraszam! Jeżeli chcesz pograć na serwerze Survival z dobrymi pluginami Wejdź tu. Co ci szkodzi? Daj Lubie to !! Odnośnik do komentarza
ForFi Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Zostal dodany plugin McMMO oraz pare nowych budowli np. ArenaPVP ! Zapraszam !!! Odnośnik do komentarza
ForFi Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Dodano plugin BattleTracker . Za pomocą tego pluginu można sprawdzać ile razy ktoś cie zabił i ile razy się kogoś zabiło Komenda: /pvp - aby sprawdzić swoje staty BattleTracker /pvp vs NickGracza - Aby sprawdzić kogoś staty BattleTracker Powstała ,także WodnaArena ! Zapraszam !! Odnośnik do komentarza
Krupcio221 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Server bardzo fajny miła administracja oraz zero lagow polecam . Odnośnik do komentarza
Joony91 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Okej po 3/4 dniach gry na serwerze stwierdzam że nadal jest całkiem spoko, ale występują lagi nie są one straszne ale jednak. Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza
Lisek071 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Zapraszam //reklama Odnośnik do komentarza
ForFi Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 @refresh! Dodano: NetherArenePVP Expowisko2 ZAPRASZAM! Propozycje dotyczące serwera można pisać tutaj ! Odnośnik do komentarza
ForFi Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 @ref zapraszam na serwer Odnośnik do komentarza
ForFi Opublikowano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 @refresh Dodano: Plugin BattleTags do pluginu Factions Myślę nad dodaniem FactionsPlus ! Zapraszam Odnośnik do komentarza
ForFi Opublikowano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 @refresh Zapraszam Odnośnik do komentarza
ForFi Opublikowano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 @refresh Zapraszam Odnośnik do komentarza
MrDroll Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 OCENA SERWERA TO: 0/10 DZIEKUJEMY DAJ LIKA ZA TA OCENE!!! /reklama Odnośnik do komentarza
ForFi Opublikowano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 @MrDoll Fajnie by było jakbyś wyjaśnił swoją opinie . Napisanie tego co ty napisałeś tam świadczy o twoim niskim poziomie. Odnośnik do komentarza
ForFi Opublikowano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 @refresh Zapraszam Odnośnik do komentarza
ForFi Opublikowano 24 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/750957-minecrafterzy-jail40-slotowdedyk247no-premiumsektorybossycele/#entry5464682 nowy temat serwera ! Odnośnik do komentarza
Lord Zeus Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Na prośbę autora z raportu, kosz. || exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP || Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.