MrHex Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Postacie: Udyr vs Skarner Zależy mi na: Ogólnie mocnej jungli, mocnych gankach, survi, przydatności w tf. Dodatkowe informacje: Proszę o podanie + i - postaci. Generator by krycha1996 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMode Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Polecam Skarnera: +szybka jungla +sustain w jungli +całkiem dobre ganki do 6 lvl'a, a od 6 z ultem ganki są świetne +może fajnie inicjować -w late jest raczej średni Bóg to twoje sumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrHex Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 @up Średni to znaczy ,że słabnie ? Ale raczej mocno czy trochę ? Da się to znwelować kilkoma killami w early/mid ? Sprecyzuj proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJigoro Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Wzór 1h. Ja już nie będę online dlatego zgłośiłem raport aby za 1h usuneli/zamknęli . Udyr -silny atak - jungler bardzo ogarnięty - Bardzo pomocny na solo topie - Dobre skille ( jedne z najlepszych ) - w sumie bardzo dobra postać By Harukimisu W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia... Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dodaj wzór - 1h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LegendsLukasz Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Udyr Dobre Skile Silny W Dżungli (zobaczysz na live kapitana aliena) Super Ucieka (ŻÓW) 1500 Postów - Challenge Accepted Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.