Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gta III Sie tnie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Mam problem. Otoz nie dziala mi Gta III na Xperii Mini Pro (nie mozna pobrac w Google Play ale na YouTube sa fiolmy gdzie ludzie graja), to znaczy nie do konca dziala, otoz zacina mi sie w pewnym momencie i po paru min czasami paru sek resetuje sie telefon... Nie podkrecany, 2.3.4. Pozdro

1

1378238828-U336505.png
Opublikowano

Bez podkręcania możesz sobie odpuścić ;). Według mnie będą z tego same plusy...

Czemu niby bez podkrecania nie pojdzie? Ludze bez podkrecania graja...

1378238828-U336505.png
Opublikowano

Sam jestes 10 FPS'ow cepie... Oni po 30-40 FPS'ow wyciagaja

Uhm... znawca się znalazł... kolega wyżej ma rację, ja na Neo V nawet 40 nie wyciągam :D(chyba ;x)

Opublikowano

haah 40 fps w gta 3 na xperi x10 mini? hahahaha

x10 Mini? Wez kurwa wyjdz z tad... Napisalem Xperia Mini Pro nie X10 Mini -.- Czytaj ze zromuniemiem jezeli umiesz...

@Up No moze przesadzilem... Z 15-25 fps max, moj blad

1378238828-U336505.png
Opublikowano

x10 Mini? Wez kurwa wyjdz z tad... Napisalem Xperia Mini Pro nie X10 Mini -.- Czytaj ze zromuniemiem jezeli umiesz...

To jest to samo, tylko z fizyczną klawiaturą qwerty ? Poczytaj trochę o swoim telefonie...

Bez podkręcenia nie dasz rady, może grają na stockowym ROMIe, ale na pewno nie kernelu.

Opublikowano

To jest to samo, tylko z fizyczną klawiaturą qwerty ? Poczytaj trochę o swoim telefonie...

Bez podkręcenia nie dasz rady, może grają na stockowym ROMIe, ale na pewno nie kernelu.

Ja mowie o zupelnie innym telefonie... Jest roznica pomiedzy X10 Mini Pro/X10 Mini a Mini pro/Mini...

1378238828-U336505.png
Opublikowano

Ja mowie o zupelnie innym telefonie... Jest roznica pomiedzy X10 Mini Pro/X10 Mini a Mini pro/Mini...

To powiedz jaka -.- Bo mi się zdaje, że tylko klawiaturka i umiejscowienie portów...

Zwracam honor, myślałem, że chodzi o X10 mini i X10 mini pro :D

Opublikowano

To powiedz jaka -.- Bo mi się zdaje, że tylko klawiaturka i umiejscowienie portów...

Procek-X10 600mhz, Mini 1000Mhz

Ram-x10-256 chyba, Mini 512Mhz

Android-X10 2.1 Froyo bodajze, Mini 2.3.4. Ginger

Pasuje?

Zreszta masz

Mini Pro:

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/sonyericsson/xperiaminipro/

X10 Mimi Pro:

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/sonyericsson/xperiax10minipro/

1378238828-U336505.png
Opublikowano

On też się pomylił...

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...