Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pet

PlayerNostale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Proszę o pomoc w wyborze peta Gram magiem. Mam do wyboru:

- krzkogon shogun

- mroczuś

- jednostka specjalna

- norm

- dynia pd

Proszę o uzasadnienie swojej odpowiedzi. Pet będzie mi potrzebny do dropu piórek (shaner, gołobie, szopy), bb, lod, glaca exp itp proszę opisać gdzie jaki pet będzie sprawdzał się najlepiej. Z góry thx Pozdrawiam.

Opublikowano

masz do wyboru 2 krzaki : Norm oraz shogun

Norm jest to świetny tank ze względu na swoje resy. Na holly on tankuje i atakuje a ty go healesz....

Natomiast shogun jest bardziej pod dg/reda/blue/vulcana... Jest taki bardziej ofenstywny i na glace

liczę na lika

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

dynia pd jest dobra do woja. Woj tank, ty bijesz. U maga się nie sprawuje

To samo tyczy się special uni. Jest to jeden z najlepszych krzaków jednak podobnie - dla woja...

Oczywiście to jest moje zdanie - nie każdy będzie miał to samo zdanie jednak myślę że każdy poda normala

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Opublikowano

Pamiętaj że shogun, centaurion itd to są krzaki z eventu czyli nikt nie ma ich z 80-. Dlatego będziesz musiał dać ok 20kk + osobliwy pokarm aby zmiejszyć lvl... Jedynym + jest to iż przeważnie posiada 8/9/0 atak/def

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

jest to pet bardziej pod szpan niż pożytek

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

centaurion jest lepszy od shoguna ? to zależy ... Dla luka to się zgodzę jednak dla maga - nie.... Holy może healeć shoguna co daje mu spore możliwości... Natomiast nadal polecam ci normala a jak już jesteś taki bogaty to kup sobie pstrokatego i do niego ten sam kolor kostiumu krzaka ;) na to samo wyjdzie ;)

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

centaurion jest lepszy od shoguna ? to zależy ... Dla luka to się zgodzę jednak dla maga - nie.... Holy może healeć shoguna co daje mu spore możliwości... Natomiast nadal polecam ci normala a jak już jesteś taki bogaty to kup sobie pstrokatego i do niego ten sam kolor kostiumu krzaka ;) na to samo wyjdzie ;)

a czy wszystkie kolory kolory kostiumu krzaka mają takie same bony? czy to zależy od koloru?

Opublikowano

nie zależy od koloru. Każdy ma to samo ... Tak samo jak kolor krzaka ... Nic nie ma, to tylko chwyt marketingowy ;)

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

To tak : Krzakogon normal ok 12kk + strój ok 20kk czyli za 32-35kk masz zestaw. Tyle by cię wyniósł shogun czy coś ;)

jigorus.png

By Harukimisu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...