Nexusio Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam tak wiec moj problem dotyczy rankedow solo/duet ale naliczania ELO poniewaz mialem napisane biezaca ocena "1287" ale ELO u gory bylo napisane "0" i pod nim brazowy medal teraz wygralem rankedy ale wciaz jest to samo "0" na gorze i brazowy medal tylko biezaca ocena sie zmienila na "1328" (a srebro jest od +1300) wiecie o co moze chodzic? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 My ci nie pomożemy, napisz z tym do supportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukinar Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Nie zagrałeś 10 rankedów, też tak miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexusio Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 @UP coz mam dopiero 7 rankedow ale juz wczesniej mialem srebro bo mialem 1304 ELO na gorze pisalo i byl srebrny medal Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszun Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 @UP coz mam dopiero 7 rankedow ale juz wczesniej mialem srebro bo mialem 1304 ELO na gorze pisalo i byl srebrny medal był bug, ja miałem 1453 elo i miałem złoto, przegrałem rankeda i miałem 1444 lecz medal nadal został złoty i również tylko bieżąca ocena się zmieniła, po kilku godzinach jest już jak powinno. Czwarte konto na MPC Forum Będzie kolejne 100%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.