Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Global - płatny?

Gość SynekMTG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Chciałbym w najbliższym czasie popykać w WoW'a ale ciekawi mnie jedna rzecz. Od kuzyna jakiś czas temu słyszałem że wow jest nadal płatny ale ostatnio krążą plotki że będzie darmowy. Prawda czy fałsz?

Opublikowano

Dla mnie fałsz ponieważ :

• Nie ma takiej gry która by przebiła Wowa(nawet GW2) a ktoś tam z blizzarda powiedział że jak powstanie lepsze MMO od Wowa to World of warcraft będzie F2P.
  • Blizzard zarabia zbyt dużo z abonamentu aby go znieśli.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Wątpię, za dużo na tym zarabiają, ponadto, zaczęło by grać za dużo dzieci na cheatach.

//gif w sygnie

Opublikowano

Gra do 20 lvl'a mnie nie interesuje. Chcę sobie pyknąć do maksymalnego poziomu ale f2p. Jeszcze odnośnie prywatnych. One też są płatne czy za darmo? Czym się różnią od globalnego?

Opublikowano

Nie spotkałem się z płatnym privem, na niektórych nawet da się grać (patrz Molten), na niektórych mniej (Redemptor homonis na którym aktualnie gram). Ale najbardziej przyjemna jest bądź co bądź gra na globalu.

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko odnośnie nowego dodatku. Czy opłaca się go kupować i będą na niego prywatne serwery?

Opublikowano

Dobra dzięki za wszystkie odpowiedzi. Każdy dostał swoją nagrode. Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...