Gość SynekMTG Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Siemanko. Chciałbym w najbliższym czasie popykać w WoW'a ale ciekawi mnie jedna rzecz. Od kuzyna jakiś czas temu słyszałem że wow jest nadal płatny ale ostatnio krążą plotki że będzie darmowy. Prawda czy fałsz? Odnośnik do komentarza
ScoTube Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dla mnie fałsz ponieważ : Nie ma takiej gry która by przebiła Wowa(nawet GW2) a ktoś tam z blizzarda powiedział że jak powstanie lepsze MMO od Wowa to World of warcraft będzie F2P. Blizzard zarabia zbyt dużo z abonamentu aby go znieśli. Odnośnik do komentarza
peras Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Wątpię, za dużo na tym zarabiają, ponadto, zaczęło by grać za dużo dzieci na cheatach. //gif w sygnie Odnośnik do komentarza
Dantez3214 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Hmm Ja z 2-3 tygodnie temu słyszałem że global jest za darmo ale to tylko do jakiegoś lvl'a (chyba do 20, nie jestem pewien) Odnośnik do komentarza
WsU☼ Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Tak możesz grać do 20 lvla i możesz mieć maksymalnie 10g. Odnośnik do komentarza
Gość SynekMTG Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Gra do 20 lvl'a mnie nie interesuje. Chcę sobie pyknąć do maksymalnego poziomu ale f2p. Jeszcze odnośnie prywatnych. One też są płatne czy za darmo? Czym się różnią od globalnego? Odnośnik do komentarza
McLeoks Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Privy są zazwyczaj darmowe. Lecz jest na nich masa, masa bugów Odnośnik do komentarza
omenoss Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jak wyjdzie gra Tytan jakoś tak i jeżeli to będzie hit to wow będzie f2p Odnośnik do komentarza
peras Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Gra na globalu jest darmowa do 20 lvl bez ograniczenia czasu,. //gif w sygnie Odnośnik do komentarza
WsU☼ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie spotkałem się z płatnym privem, na niektórych nawet da się grać (patrz Molten), na niektórych mniej (Redemptor homonis na którym aktualnie gram). Ale najbardziej przyjemna jest bądź co bądź gra na globalu. Odnośnik do komentarza
Gość SynekMTG Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jeszcze jedno pytanko odnośnie nowego dodatku. Czy opłaca się go kupować i będą na niego prywatne serwery? Odnośnik do komentarza
Menddor Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Kiedyś na pewno będą takie serwery Odnośnik do komentarza
Gość SynekMTG Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dobra dzięki za wszystkie odpowiedzi. Każdy dostał swoją nagrode. Cls. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.