Gość Pan Maciek Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Postacie: Kennen vs. Karthus Zależy mi na: Przydatności w TF, carrowaniu gry Dodatkowe informacje: Chodź od carrowania w elohell, mam lepsze postacie, która z dwojga będzie lepsza? Myślałem też nad malzaharem. Granica to 4800 IP, mam 3150, ale co za problem dozbierać Generator by - Krystian - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMode Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Polecam Kennena: +energia zamiast many +świetny harass +ogromny aoe dmg +masa stunów +mobilny Dość dobrze nadaje się do carrowania gier. No i przyjemnie się nim gra. Malzahara nie polecam, ma tylko one target dmg. Na dodatek bez ulta jest niczym. Bóg to twoje sumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJigoro Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 kennen - brak many - Spore dmg - Stuny - Skill AoE - Łatwy do ogarnięcia By Harukimisu W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia... Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Why Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Kennen : Dobry dmg Energia nie mana OP ULT w TF"ach Stun Karthus : AoE ult z dużym CD przyjemna farma Slow Polecałbym Kennena. Jest przyjemniejszy do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.