Jano900 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Uruchamiam grę włącza się te hgcw (czy jakoś tak) wczytuje się do 100% i się wyłącza i dalej nic. Jeszcze przedtem działało. Lajki dam bo mnie szlak trafi. Odnośnik do komentarza
Gość patrykkos Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Odinstaluj Internet Explorer.. Odnośnik do komentarza
Jano900 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Nie da rady. Ojciec używa. I tak jak pisałem przedtem działało. Odnośnik do komentarza
Connor. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Spróbuj przeinstalować grę . Created by Odnośnik do komentarza
Gość patrykkos Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jeżeli po 100% Ci się wyłącza to jest wina IE Powiedz dla ojca, żeby się przestawił na Mozillę albo Operę W innym przypadku wątpię, że coś pomoże. Odnośnik do komentarza
Jano900 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 To te crossfire do niczego skoro to ie blokuje. Niech coś z tym zrobią bo tylko graczy tracą. P.S on się nie da bo mówi że ie jest najbardziej profesjonalne. Odnośnik do komentarza
Connor. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 To te crossfire do niczego skoro to ie blokuje. Niech coś z tym zrobią bo tylko graczy tracą. P.S on się nie da bo mówi że ie jest najbardziej profesjonalne. IE jest tylko po to, aby ściągać z tego inne przeglądarki . Jeśli chcesz pograć to wydaje mi się, że bez czynność odinstalowania IE nic nie wskórasz . ew. spróbuj zrobić nowego użytkownika na komputerze, i na tym użytkowniku odinstalować IE z opcją "tylko dla tego użytkownika". Created by Odnośnik do komentarza
Jano900 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja mam osobny profil. Ale nawet ja bym go nie usunął ponieważ chrome ma problemy z pobieraniem a ie pobiera je dobrze. Trudno jak twórcy crossfire chcą mieć mniej graczy nie mój problem. Odnośnik do komentarza
Connor. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja mam osobny profil. Ale nawet ja bym go nie usunął ponieważ chrome ma problemy z pobieraniem a ie pobiera je dobrze. Trudno jak twórcy crossfire chcą mieć mniej graczy nie mój problem. Mi również Chrome źle pobiera(pod koniec przerwa) to ściągnąłem sobie specjalnie Firefoxa do pobierania plików. Zrób tak samo, a IE wyrąb :P. Created by Odnośnik do komentarza
Jano900 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tak jak pisałem nie ma chama we wsi nie da rady. Temat zamknąć obejdę się bez crossfire a jak się twórcą zachce to naprawić to pogadamy. Odnośnik do komentarza
Gość patrykkos Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 W takim razie zamykam. Jeżeli zechcesz usunąć IE a gra nadal nie będzie działała to pisz PW Temacik się otworzy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.