Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Crossfire się nie uruchamia

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uruchamiam grę włącza się te hgcw (czy jakoś tak) wczytuje się do 100% i się wyłącza i dalej nic. Jeszcze przedtem działało. Lajki dam bo mnie szlak trafi.

Opublikowano

Jeżeli po 100% Ci się wyłącza to jest wina IE

;)

Powiedz dla ojca, żeby się przestawił na Mozillę albo Operę

:D

W innym przypadku wątpię, że coś pomoże.

Opublikowano

To te crossfire do niczego skoro to ie blokuje. Niech coś z tym zrobią bo tylko graczy tracą.

P.S on się nie da bo mówi że ie jest najbardziej profesjonalne.

Opublikowano

To te crossfire do niczego skoro to ie blokuje. Niech coś z tym zrobią bo tylko graczy tracą.

P.S on się nie da bo mówi że ie jest najbardziej profesjonalne.

IE jest tylko po to, aby ściągać z tego inne przeglądarki :D.

Jeśli chcesz pograć to wydaje mi się, że bez czynność odinstalowania IE nic nie wskórasz ;).

ew. spróbuj zrobić nowego użytkownika na komputerze, i na tym użytkowniku odinstalować IE z opcją "tylko dla tego użytkownika".

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Ja mam osobny profil. Ale nawet ja bym go nie usunął ponieważ chrome ma problemy z pobieraniem a ie pobiera je dobrze. Trudno jak twórcy crossfire chcą mieć mniej graczy nie mój problem.

Opublikowano

Ja mam osobny profil. Ale nawet ja bym go nie usunął ponieważ chrome ma problemy z pobieraniem a ie pobiera je dobrze. Trudno jak twórcy crossfire chcą mieć mniej graczy nie mój problem.

Mi również Chrome źle pobiera(pod koniec przerwa) to ściągnąłem sobie specjalnie Firefoxa do pobierania plików.

Zrób tak samo, a IE wyrąb :P.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Tak jak pisałem nie ma chama we wsi nie da rady. Temat zamknąć obejdę się bez crossfire a jak się twórcą zachce to naprawić to pogadamy.

Opublikowano

W takim razie zamykam.

Jeżeli zechcesz usunąć IE a gra nadal nie będzie działała to pisz PW

;)

Temacik się otworzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...