Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body 35 lvl fms

electroman1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam w swoim fms kd woja i penetry +4, ktory przed zmianami mial sr 26. Dzis sie troche pobawilem, i wskoczyly 27 sr i um -4 tylko oraz 5% przeszywki czyli 13% razem z kd. I tu moje pytanie, zmieniac dalej czy zostawic. Mam 35 lvl jak cos i bron do pvp nie wiem kiedy zmienie. Prosze o rady ;D

Opublikowano

Jak masz boja nie zmieniaj jak nie masz możesz zmienić, jeśli jest on +9 nie zmieniaj wogule a jeśli mniejszy niż 9 to zmieniaj.Powiem Ci tak mojego fms od +5 do +8 zrobiłem (miał 12 sr) dodałem 4 b i zmieniłem 5 razy. Za 5 razem wbiły mu sr 26 i 12 int :) Pozdrawiam

sygna.png

Opublikowano

Zostaw, całkiem ładne bony wbiło. Porób PvP etc. może Ci się uda wymienić za lepszego do PvM, popytaj ktoś może sie wymienić.

h6IduA1.png

Opublikowano

Bon jest przeciętny , ale wystarczy ci na podstawowe expienie , bon ma ładny więc bym go zostawił :3

za zmiany bonu też się trochę płaci i nie wiadomo co może wskoczyć następnym razem :<

bleach%20tag.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...