Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bot sprzedawajacy i kupujacy itemy w metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, poniwaz nie znam sie na auto it w ogole to pisze tutaj

Czy moglby mi ktos taki napisac go gry Metin2 priv

A wiem ze dla was to nie problem glownie chodzi mi o to aby jak wiecie metin2 w sklepach ma miejsca

W bocie by byl czas kupowania i sprzedawania itemow jak i miejsce(kratka) na ktorym jest dany przedmiot

Taki jak posiada kamer w modzie ktory zrobil

Nie pisalbym gdybym mogl wyciagnac pong ale server zabezpieczony

Opublikowano

z góry ci powiem że do tej gry nikt nie ma zamiaru pisać bota zwłaszcza tak skomplikowanego

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

tak skomplikowanego? czytalem wypowiedzi innych userow to mowili ze to chwila roboty napisac skrypty w auto it

jak kamer to zrobil to napewno nie jest skoplikowane az tak bo nie chcialo by mu sie siedziec nad tym kilka dni zeby opublikowac za free

Opublikowano

Kamer robi w C++. I w Pythonie na potrzeby metina, który to jest po części w Pythonie napisany.

Tak, jest to skomplikowane. W AutoIT raczej tego nie zrobisz, chyba że chcesz się męczyć z miesiąc.

Skoro serwer jest zabezpieczony i nie wyciągniesz ponga to podejrzewam że przed takimi zabawami też jest zabezpieczony.

Skoro inni uważają że to chwila roboty, to niech inni ci napiszą. Albo GameOverMan znowu wyjedzie z gotowcem... aczkolwiek nie podejrzewam że będzie mu się chciało.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Ok czytalem tematy ale juz przestarzale troche w ktorych pisali ze to chwila.

Acha teraz juz wszystko wiem. Switchbot dziala wiec taka zabawka tez by dzialala.

Pong da sie wyciagnac napewno tylko niestety jeszcze nie jestem na tym poziomie wtajemniczenia^^, narazie znam podstawowe metody ktore sa nieskuteczne w tym wypadku

@UP/UP'y chyba ze potrafi ktorys z was wyciagnac ponga z rootow? Bylbym bardzo wdzieczny

Ok mam juz ponga

Dzieki za uswiadomienie co do bota jak sie da to trudno :)

Prosze o zamkniecie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...