Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]TotalHack[LEGIT AIMBOT][By PabeL37]

PabeL37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TotalHack by PabeL37

Work :

Steam & Non-Steam

Instrukcja :

Wlacz cs'a.
Zminimalizuj cs'a.
Wlacz TotalHack.exe
Wejdz do cs'a i na serwer.

Funkcje :

Aimbot [LEGIT]
No-Spread [65%]
No-Recoil [15%]
Wall Hack [Opcjonalne] [WH - On = CAPSLOCK OFF = CAPSLOCK]

Download :

http://www.mediafire.com/?tw7xbtueisym5wd

Skan :

https://www.virustotal.com/file/6c3706004a19e4e59c36e29164d06e3d08185bca561d565395be884ec0e23b5d/analysis/1348920311/

WAZNE :

SKAN WYKRYJE VIRUSY TO NORMALNE SAM UZYWAM TEGO HACKA NIC SZKODLIWEGO !

*__**__**__**__* *__* *__* *__* *__* *__* *__* *__* *__* *__* *__* *__* *__* *__* *__* *__* *__*

HACK BY PABEL37 TO JEST POPROSTU MPH LEIS I LEGIT CONFIG ZROBIONY PRZEZ MNIE !

LICZE NA DOBRE OCENY ! ORAZ +5 Na profilu :}

Opublikowano

No tak nic nie szkodzi boze , ja tego uzywam i nic mi sie nie dzieje z kompem tylko ten virustotal wyrky zlosliwe rzeczy a antivirus nic ...

Dobra niech ci bedzie ze to nic nie jest, teraz powiedz mi na jakiej zasadzie dziala to ze trzeba strzelic blisko heada zeby strzelil czy jak ?

EDIT: Troche ciezko ogarnac wh, poniewaz trzeba trzymac capsa a jak sie pusci to wallhack juz nie ma :D

Opublikowano

Dobra niech ci bedzie ze to nic nie jest, teraz powiedz mi na jakiej zasadzie dziala to ze trzeba strzelic blisko heada zeby strzelil czy jak ?

EDIT: Troche ciezko ogarnac wh, poniewaz trzeba trzymac capsa a jak sie pusci to wallhack juz nie ma :D

Wh jest zrobione po to zeby tylko zerknac na chwilke gdzie co i jak :-) czyli innaczej mowiac nie wykrywalne wh :D

Zeby wszedl head celuj troche nizej niz glowa , ale nie musisz samych headow z tym configiem masz 100% celnosc.

Opublikowano

przecież to zwykły leis nawet jak klikniesz instert to masz menu leisa a wiesz że łamiesz prawa autorskie? nazywasz pracę swoim imieniem choć nie jest twoja to zwykły zmieniony settings

200px-Cigarette.jpg

Opublikowano

Pff to jest Leis, tak jak kolega wyżej mówi. Nie masz prawa podawać się za jego autora zmianiając nazwę. Pamiętaj, że jest to karane i mógłbyś mieć problemy z prawem. Jeśli chcesz to wstaw sam config w temacie oryginalnego hacka. Ten temat zamykam, bo każdy mógłby sobie zmienić tylko nazwę i zakładać nowy temat pisząc, że to jego...

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...