Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mt2 PL Pro postać, i co dalej?

dodo2111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam sobie takiego wojka body 35lv z berkiem g aurą p + buff 55lv blogo g1 pomoc m10 po 38-41% buffy, pro eq full 5b na sklepie mnóstwo kasy, i w sumie zamulam bo nie wiem co robić tu dalej. Nową postać wykluczam bo jak sobie pomyśle o tym robieniu od nowa konia biologa skili to od razu się odechciewa i pytam się was. Ostatnio myślałem żeby może wbić temu wojowi tak z 48-54 żeby się tak nie nudzić kupić sobie jakąś łuskę-złotą 9 i poszpanować na dt pobiegać itd ;d tylko że mieć aurę p na 35 a mieć na powiedzmy 48 to już nie to samo ;/ Co wy byście zrobili na moim miejscu?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja bym zrobił Pro Archera pod pvp a tym wojkiem bym go expił,

Nie umisz czytać ? wyklucza new postać

ja bym ci radził no wbijać jak najwyszy lv pózniej stalka Syrek itp :) i kozak pózniej są wojny katakumby i sie nie nudzi.

2aak0sz.jpg
Opublikowano

nie wbijaj 55 lv, tylko 54, 55 to dla BM, WP i DAGGER...

wbij 54 i zobaczysz, nowe bossy, metki itp:> kup se pro miecz do pvp, maga kd+4 i kosa

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Polecam dobic 65 lvl na bojowy miecz, kupic stal/boge i zrobic do 9 w dt (wiem ze to ujowy pomysl, ale ja tak robilem) albo kupic od kogos juz +9, pozniej ja wybonowac (100 sm kupowac) i brac pvp chodzic na dc :)

Opublikowano

Po prostu wbijaj levele.

||OFICJALNY SPAMER MPCFORUM||

"Mam szacunek dla uczciwych , mam pogardę dla fałszywych".

"Twoja krytyka , mnie nie dotyka:)".

Bywalec
Opublikowano

Dobij 70 poziom, zrób stal/bojowego +9, biżuterię, tarcze +9 z full bonusami,a potem możesz zrobić gildię.

Zawsze jakieś wyzwanie.

Opublikowano

A ja bym został na tym lvu, spróbował się z metkami 5-90, jak szybko je pokonujesz i ze wszystkimi bossami oprócz ripa chyba, że na evencie, kupił najlepszego riba/fmsa na serwerze i będziesz znakomity. Taka postać 35lv aura P, berek G1 to świetna postać.

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Nic trudnego o taka postac a zwlaszcza teraz. Wbij 55 lv rób dt napierdzielaj ripy ;d potem wbij 90 rob eq skile itp i zostan 99 nie wbijaja bo sie nie oplaca.

Opublikowano

Wszystkie metki ubiłem ;] 5-90 bossy też dałem radę lisa bez poli solo i wiadomo bez trucia. Właściwie zrobiłem wszystko co możliwe, no ale 35 to taki wiecie szczególny lv, no nie wiem pewnie mu wbiję 54, pomyślimy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zrób tak wbic 54 kup złotą 5b +9 ^^ dla szpanu chodz na dt zaibijaj szczyc sie ze rozwalisz np 69 lv ^^ czy cos wira na P zrób ful eq na dt ogarnnij dt :D mozeliwe ze uwalisz riperka uda ci sie ja wierze ucułaj na stal +9 czy cos :PP wbij 75 trute no i jak chcesz to droga do 99 ^^ :P

/reflink

Opublikowano

wbij 54 lvl kup jakas pro zlota i bizu z lez do pvp do tego reszta eq do pvp i bd kosil, ew 48 z pro eq wieksza siupa dla tych ktorych zabijesz :D kiedys widzialem takiego 50 lvl skldal 80 +

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...