Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

płyta główna. jak myślicie?

mati18137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zalicytowałem płyte główną gigabyte, na zdjęciach socket am3+ a płyta jest inna, aukcja wyglądała tak http://allegro.pl/show_item.php?item=2642327911

Wszystko okej, ale zdjęcie płyty innej a opis innej , przyszła mi ta z socketem fm1. napisałem im odrazu po zakupie,że zaszła pomyłka i że chcę anulować , napisali,że nie ma sprawy i anulują. Wczoraj przyjechał do mnie kurier! Na dodatek kurier nic na maila nie dostałem,że paczka i taka i taka została nadana! Ten morele.net to wielka ściema! jak myślicie, oddadzą kase?

Opublikowano

Tak, dobrą ci przysłali, tylko złe zdjęcie dali. A ty nie czytasz opisów.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Tak, dobrą ci przysłali, tylko złe zdjęcie dali. A ty nie czytasz opisów.

No to jak tak ma być ,że dają do kategorii am3 to ja też wystawiam taką aukcje i będę się naśmiewać,że kupili. Masakra.. To jest firma a takie rzeczy robią.

Opublikowano

Jak Cię oszukali zgłoś to allegro oni to załatwią będzie 50 % zwrotu pieniędzy :)

Tylko,że opis był prawdziwy a zdjęcia i kategoria nie taka.. ;/

Opublikowano

Nic z tym nie zrobisz... Trzeba było czytać opis o.O Może sie nad Tobą zlitują i oddadzą kase ;)

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Opublikowano
Płyta główna micro ATX oparta na chipsecie AMD A75 z gniazdem Socket FM1. Obsługuje do 32 GB pamięci dwukanałowej DDR3. Posiada zintegrowaną 8-kanałową kartę dźwiękową, kartę sieciową oraz kartę graficzną.

-_-

BTW. AM3 i AM3+ mają chipsety 770(i każda z rodziny)870(i każda z rodziny) i 970, 990, a nie A75, wiec się czyta.

Opublikowano

-_-

BTW. AM3 i AM3+ mają chipsety 770(i każda z rodziny)870(i każda z rodziny) i 970, 990, a nie A75, wiec się czyta.

Wydaję mi się,że nie oddadzą kasy bo już taki przekręt zrobili,że niby anulowali i nic kurier nie pisał na maila,że będzie taka przesyłeczka a tu jeb , przywozii do domu.. Mogłem mamie powiedzieć żeby nie odbierała ;/

Opublikowano

W ich warunkach sprzedazy pewnie pisze ze zdjecia moga byc falszywe. Zawsze sie sprawdza jaka jest plyta glowna dokladnie, w razie czego wysylasz zapytanie a nie od razu kupujesz.

Teraz mecz sie z kurierem, jak nie zgubia przesylki to bedzie szlo jakies 2 tygodnie + koszta rozmow za polaczenia do nich w sprawie wyjasnienia gdzie znajduje sie przesylka.

Z reszta na zdjeciu dokladnie widac ze jest to model GA-860GM-D2H, wiec jak nie wiesz co kupujesz to nie klikasz kup teraz. Co ty myslales ze przysla ci taka plyte jaka sobie wybierzesz bez informowania ich o tym?

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

W ich warunkach sprzedazy pewnie pisze ze zdjecia moga byc falszywe. Zawsze sie sprawdza jaka jest plyta glowna dokladnie, w razie czego wysylasz zapytanie a nie od razu kupujesz.

Teraz mecz sie z kurierem, jak nie zgubia przesylki to bedzie szlo jakies 2 tygodnie + koszta rozmow za polaczenia do nich w sprawie wyjasnienia gdzie znajduje sie przesylka.

Z reszta na zdjeciu dokladnie widac ze jest to model GA-860GM-D2H, wiec jak nie wiesz co kupujesz to nie klikasz kup teraz. Co ty myslales ze przysla ci taka plyte jaka sobie wybierzesz bez informowania ich o tym?

Ale zrozum to,że to była licytacja , ok wygrałem.. Po 20 minut skapnąłem się,że to nie ta płyta i napisałem,że czy można anulować, napisali,że ok i że anulują , a tu taki psikus. Kurier przywiózł.. Czy to jest mądre?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...