Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie słuchawki do 100 zł

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I czy jest wogóle jakaś róznica pomiedzy słuchawkami za 100 zł , a sluchawkami za 150 zł ? Zalezy mi na słuchawkach z mikrofonem

Lepsze te :

http://allegro.pl/sluchawki-sennheiser-hd201-hd-201-prezent-24h-i2643269138.html

Czy te :

http://allegro.pl/sluchawki-creative-fatal1ty-hs-800-gaming-fatality-i2673830389.html

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Taa, pojęcie względne. Zależy jakie to słuchawki. Podaj przykłady. Jedne mogą być syfiate i kosztować 230 zł a inne zajebiste i 120, nie ma zasady (no, chyba że takie za 600 zł :D)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

#up co sądzisz na temat słuchawek creative-fatal1ty . I czy znajde je w tesco , albo np. realu bo nie chcę mi sie iśc do jakiegoś sklepu specjalnego , lub też kupować przez allegro

1361453243-U739101.png

Opublikowano

fatal1ty są chooyowe.

Lepsze sennheiser hd 201( niestety brak mikro , ale można dokupić )

Czemu uważasz ze są chujowe . Zrozum też ze mają być do 100 zł najlepiej od 70 zł . Po za tym musi być mikro bo nei mam kasy zeby dokupic

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Creative Fatal1ty HS-600. W media expert powinieneś znaleźć, jakość dźwięku bardzo dobra, mikrofon też nie najgorszy. A znajdziesz za ok. 100 zł.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

A właśnie zależy mi na dobrym kablu bo te co teraz mam się zepsuły przez to , że przejechałęm pare razy po kablu . A te sennheiser hd 201 ile kosztują i gdzie je mogę znaleźć

@down , mikro 17 zł ? a to nie będzie jakieś gówno szumiące?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Najlepsze do 100zł to prawdopodobnie Superlux HD681. Wyglądają plastikowo i cena może odrzucać (niektórzy myślą, że mała cena = chujostwo), ale dźwiękiem przebijają słuchawki kilka klas wyższe. Dokup do nich sobie mikro Zalman'a za ~17zł i będzie miód.

7m9a.png

Opublikowano

Jak o coś dbasz to podziała długo , tyle że mi bardziej chodzi o to żeby słuchawki miały :

Wytrzymały kabel

mikro (nie musi być , ale lepiej by było)

Zeby były wygodne

i żeby jakość ich dźwięku była dobra

@edit a w empiku jakie znajde

1361453243-U739101.png

Opublikowano

ja na słuchawkach za 100zł bym nie wyrobił jak moje sennheisery pxc 350 zł(700zł) teraz rady nie dają czeka mnie wymaina na Ultrasone p2900 :D

Opublikowano

Polecam Fatalki jak dla gracza to miodek + wygoda i posiadanie mikro

Jeśli jednak \większośc czasu słuchasz muzy to jednak HD201

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...