Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Cheata

varti122421

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz:

xx

Scan:

https://www.virustotal.com/file/efb282ae5cc25317a4a134044c6b6048d00a33edae2338e16dcad54682d2f217/analysis/1344458885/

Źródło:

ElitePvpers

//Skan powyżej 40%. ||Epean

Opublikowano

Napiszę to tutaj leszcze.

JESTEM NAJLEPSZY NA WARROCKU ,JESTEM NIE POKONANY NIKT MNIE NIGDY NIE TRAFIŁ NAWET JESTEM NAJLEPSZY NA ŚWIECIE I TO UCZCIWIE..JEZDZE NA ZAWODOWE STARCIA GIER ONLINE TAKIE LOOOWY JAK WY NIGDY MI NIE DOROWNAJA .

A ci co placza do mnie "dawaj 1v1 kozaku bez heatow" to powiem tak nie wiem czy mam sie smiac czy bac???

Jestescie zalosni dostali byscie w dupe o de mnie do 0 i na koniec uzyli byscie hacki albo i juz na starcie gry ...

CIECIE

//Spam :) ||Epean

Opublikowano

Napiszę to tutaj leszcze.

JESTEM NAJLEPSZY NA WARROCKU ,JESTEM NIE POKONANY NIKT MNIE NIGDY NIE TRAFIŁ NAWET JESTEM NAJLEPSZY NA ŚWIECIE I TO UCZCIWIE..JEZDZE NA ZAWODOWE STARCIA GIER ONLINE TAKIE LOOOWY JAK WY NIGDY MI NIE DOROWNAJA .

A ci co placza do mnie "dawaj 1v1 kozaku bez heatow" to powiem tak nie wiem czy mam sie smiac czy bac???

Jestescie zalosni dostali byscie w dupe o de mnie do 0 i na koniec uzyli byscie hacki albo i juz na starcie gry ...

CIECIE

//Spam :) ||Epean

Hah Sam pewnie ciśniesz na Hakach i Mowisz ze jestes najlepszy na swiecia nie ma takiego Typa zeby był najlepszy Mozesz sobie tak pisać ale widać jak tak piszesz Czyli sam jedziesz na Hakach ciągle Jestes na forum to obczajasz chyba czy jest Jakis Hack ;]] I Tylko czekasz na niego ..

Opublikowano

Tłumaczyć tłumaczyć i tak dureń nie zrozumie...

Uspokój się z takimi postami kolego bo nie dość że jesteś żałosny to te twoje piski i tak nic nie dadzą ...

Co do tematu :

Nie wiadomo czy będzie już tak sporo hacków , jakbyś nie zauważył strasznie dużo ich nie działa..

Na pewno będą powstawać , ale czy wszystkim będą działać to nie wiadomo .

Opublikowano

Teraz hacki masz do wyboru. Zaraz na początku działu Bugi,hacki ... troche tego jest :)

Tam zawsze coś znajdziesz. Jak jest jakis działajacy to jest publikowany tu ;p

Nie potrzebne robi sie takie tematy .

Pozdrawiam :]

// Autor szuka szuka hacka a nie wskazówek skąd je pobrać ;) || areq94pl

1357040469-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...