Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mod

koko1985

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam w kamermodzie zaznaczone opcje by tylko itemy moje podnosilo z ziemi i loga mimo to co minute.komp 4 rdzeniowy po 2.21 ramu mam 3.25 zurzycie tego procesu zajmuje 20%-25%

Opublikowano

Prawdopodobnie lagi ( spowodowane łączem ) lub zabezpieczenia serwera Cie kikają.

haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte

Opublikowano

Prawdopodobnie lagi ( spowodowane łączem ) lub zabezpieczenia serwera Cie kikają.

neta mam 8 z vectry i chodzi ze nie zurzycie lacza w menadzeze lecz sam proces metina 2 zurzywa te okolo 25%

blokad nie mam innych bo kamermod sam w sobie ma blokade przeciez

mialem m2bob i tez logalo ale m2bob nie zbieral calej kasy i itemow moich i temu kamermoda wola

Opublikowano

Najpierw ogarnij słownik, chyba nie jestes rocznik jaki masz nick.

Metoda 1.

Reinstal Metina i zainstalowanie kamera.

Metoda 2.

Zaznacz zwykle PlckUp :)

Opublikowano

Najpierw ogarnij słownik, chyba nie jestes rocznik jaki masz nick.

Metoda 1.

Reinstal Metina i zainstalowanie kamera.

Metoda 2.

Zaznacz zwykle PlckUp :)

lol a jest inne niz zwykle picup mam tylko pickup zaznaczone w kamermodzie i loga tak czytasz!!!!!

metek na nowo i kamer zainstalowany i nadal tak samo wszystkie aktualizacje mam dla metka i windowsa sciagniete!!!!

Opublikowano

lol a jest inne niz zwykle picup mam tylko pickup zaznaczone w kamermodzie i loga tak czytasz!!!!!

metek na nowo i kamer zainstalowany i nadal tak samo wszystkie aktualizacje mam dla metka i windowsa sciagniete!!!!

WTF? Nie można Cię zrozumieć... Prawdopodobnie zabezpieczenia cię wywalają, bądź ustawiasz jeszcze szybkość ataku, biegania i dlatego wywala.

h6IduA1.png

Opublikowano

WTF? Nie można Cię zrozumieć... Prawdopodobnie zabezpieczenia cię wywalają, bądź ustawiasz jeszcze szybkość ataku, biegania i dlatego wywala.

kumasz ze mam tylko picupa wlaczone czyli tylko ze podnosi moje yangi i itemy!!!!tak trudno to skumac???nie mam opcji szybszego biegania ani bicia wlaczonej!!!!

Opublikowano

Po :

1) Czemu to taki afrykański biegacz mówi się dlaczego.

2) Prawdopodobnie srw ma zabezpieczenia przed pickupem nic innego.

dodam ze chodzi o metina polskiego i innych nie loga co minute wiec post twoj nie pomogl!!!!

Opublikowano

wylacz wszystko co zbedne na czas gry, spróbuj jeszcze raz na nowo sciagnac i spachowac metka wgrac na nowo moda.

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

wylacz wszystko co zbedne na czas gry, spróbuj jeszcze raz na nowo sciagnac i spachowac metka wgrac na nowo moda.

sciagniety metek i spatchowany na nowo byl dzisiaj kamer mod tak samo dzisiaj i poza gra nie mam wlaczone nic typu GG nie sa wlaczone google itp itd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...