Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bug na talenty x3

*I*LOVE*WIDZEW*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jak w temacie nie wiem czy dalej dziala ale opisze jak dzialal jesli macie np:30 talentow to zresetojcie je tak aby byly do rozdania potem odpalcie te samo konto w 3 innych przegladarkach wejdzcie w talenty na kazdej i dajcie w pniu 3 1 1 i w kazdej przegladarce dajcie inna sciezke tym sposobem bedziecie mieli talenty X3 wyglada to tak

3 przegladarki x 30 talentow = 90 wszystkieho - 15 talentow na pnie - 75 do rozdania tylko pamietajcie w pniu na kazdej musi byc 3 1 1 reszte dajecie na kazdej w inna sciezke

pozdrawiam mam nadzieje ze pomoglem

Opublikowano

a ja powiem że to już nie działa :P To działało ale przed ostatnim restartem(patch day). W chwili obecnej trwa akcja sprawdzanie kont przez BP i blokowanie ich na różny okres czasu.

Opublikowano

kto ci tak powiedzial ze sprawdzaja konta masz na to jakies dowody?? bo gadka nic nie da sie udowodnic

tak 2 zbanowane moje konta i 6 zbanowanych kont osób z którymi rozmawiałem i kilka kont na które były wejścia BA ponieważ jest o tym wpis w dzienniku pokładowym

Opublikowano

zrob wklejke tego wpisu jak masz mozliwosc

gdyby konto nie zostało zbanowane miał bym możliwość bo najpierw miałem bana za zbugowane złoto a po odbanowaniu zrobiłem talenty i po 2 dniach konto było sprawdzone a po 3 godzinach od sprawdzenia został nałożony ban na czas nieokreślony czyli na stałe

Opublikowano

ja mysle zeby tego nie robic jak narazie nie ma dowodow ze kontroluja konta kolega sie wyrwal z bugiem po banie i oto efekty

ja mam okolo 20kont z talentami kajaki itp i na zadnym nie mam bana wiec daje cos do myslenia prawda

Opublikowano

restartować a nie ,ale uwarzyć na morzu żeby się zbyt dużo osób nie domyślało się że macie za dużo talentów bo jak napiszą do supportu to wtedy konto zostanie sprawdzone

Opublikowano

kto madry robi cos na koncie po banie konto wtedy jest na cenzurce eh jak bys nie zrobil talentow odrazu tylko za jakis czas to by sie ndostal

a takie mam pytanko ile czasu jest takie konto na cenzurce ??
Opublikowano

a takie mam pytanko ile czasu jest takie konto na cenzurce ??

cały czas jak ktoś miał chociaż konto zbaowane na 1 min i są według niego jakieś podejrzenia to od razu praktycznie wbijają i jak coś dają bana

Opublikowano

cały czas jak ktoś miał chociaż konto zbaowane na 1 min i są według niego jakieś podejrzenia to od razu praktycznie wbijają i jak coś dają bana

nie zgodze sie ja mialem konto zbanowane raz teraz zrobilem talenty i zadnego bana nie mam bo po jakims czasie masz czyste konto jak nie robiles zadnego przekretu ja zrobilem na zimowy evencie dostalem bana odbanowali po 2 dniach zabrali to co przygarnolem i spoko teraz zrobilem talenty i bana nie mam bo nie robilem buga za bugiem jak kolega

Opublikowano

nie zgodze sie ja mialem konto zbanowane raz teraz zrobilem talenty i zadnego bana nie mam bo po jakims czasie masz czyste konto jak nie robiles zadnego przekretu ja zrobilem na zimowy evencie dostalem bana odbanowali po 2 dniach zabrali to co przygarnolem i spoko teraz zrobilem talenty i bana nie mam bo nie robilem buga za bugiem jak kolega

ale jak ktoś rzuci podejrzenie na ciebie do supportu to się przekonasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...