Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Gone Fishing *Spining* by Kamol

kamol1123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nic nie mówię ale on nie jest 100% by ty (raczej w 80% by ja). chodź dopisz ze wzorowany na...

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

stestowalem na fb i powiem very pozytywnie na rzekach ale na oceanie sie zacina po rzucie-nie sciaga (albo cos zle ustawilem ) ale za to niezle wyciaga-przetestuje go na duze sztuki -taki pojedynek zrobie botow :D

Opublikowano

lol podawajcie gdzie uzywacie jakich bo gine :D dla mnie ten zastosowany na gf idzie naprawde niezle-chodzi mi o wyciaganie ryb rekordy mozna nim bic :D w lets fish nie wiem nie uzywam tego :D

Opublikowano

oki mam efekty.......bot po zarzuceniu na oceanie nie ciagnie.......prawdopodobnie to wina wedki bo na innych lowiskach jedzie az milo..........mozna cos z tym zrobic? aha i jeszcze jedno pytanie jak przyspieszyc bota tzn wyciaganie (ilosc klikow na sekunde) ?

Opublikowano

@up Sprawdź czy wszystko dobrze ustawiłeś. Ja łowie na oceanie i wszystko działa. Przy odpalaniu bota powinno Ci się pokazać wyciąganie w sekundach.

Kappa.

Opublikowano

lol dzieki za szczegoly-ale daje rade z ustawieniami i wiem jak podkrecac bota......pytanie dotyczylo kwestii wbicia extremalnie niskich wartosci klikania w spacje 1/1000 sek nie daje rady-komunikacja z serwerem nie nadaza.A z oceanem nie wiem co jest grane-jak nic nie ruszam to rzuca i ..nic ,jak rzuce i rusze myszka w dol to rusza do nastepnego zarzucenia -rzuca i nic......nawet na brania nie reaguje .na innych lowiskach jedzie sam a na oceanie zatrzymuje sie. stestuje jeszcze na innej przegladarce

na kazdej to samo -mozna tu dodac funkcje jak u kurpiqa-zeby bot sie pauzowal po kazdym wyskoczeniu okienka?

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...