Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] VIP HACK

IgorQ_92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Czy jest coś takiego w combacie jak Vip Hack?I naczym to polega?Na czym polega w sensie ile kosztuje i skoro jest UnDetected to dlaczego ludzie sa bann'owani za użycwanie Vip-a.

Wytłumaczyłby mi ktoś?

Pozdrawiam

Opublikowano

Dobrze,ale gdybym sobie użył na te 24 godziny to jaka jest szansa ze dostanę Bann'a ?

Bardzo dobrze widać że na tym filmie gracz używa hacka,właśnie tego vip hacka.

i skoro jest UnDetected dlaczego słynny 21BlackJack dostał banna za otóż to vip hacka?

Na jakiej zasadzie polega to że go wykrywa a że nie?

Opublikowano

Drogi przyjacielu akurat wiem jak się strzela ze snipy ;)

Zwolnione tempo jego gry http://www.youtube.com/watch?v=49MV8sjmOLQ

Rozmowa gracza który się na niego uparł z GM'em http://www.youtube.com/watch?v=fZAG26LV4G0&feature=relmfu

Ale nie o tym,czyli jeżeli sobie przykładowo kupię to na tydzień i pogram sobie lekko pomagając tym VipHackiem i już nigdy tego nie użyje i będę grał prawilnie to nie dostanę banna ?

Opublikowano

Dobra,a jakaś stronka do tego VIP'a?Bo pewnie są tez jakieś fejki gdzie tylko zbierają kase.

I o co chodzi z tym rejestrem ? (jestem trochę ciemny) :(

Opublikowano

Hacki są wykrywalne to znaczy ,że dostaniesz bana ,ponieważ hack zostawia po sobie logi.A Vip Hacki są takie hacki gdzie jest dużo funkcji i tak od Gameanarchy są niewykrywalne jesli z głową będziesz grał.

2uiyzh2.png
Opublikowano

Nie patrzył się idiotycznie po ścianach,nie latał jak kretyn i aima używał w dekilatny i mało widoczny sposób?Jaka jest wtedy szansa na banna ze strony nexona?

Opublikowano

Mała, jeśli cię nikt nie zraportuję, a czasami może się zdarzyć, że zrobisz coś nie tak i poleci ban.

Opublikowano

Nie no,myślę że to się nie zdarzy...wtedy to już z mojej winy...ale wiesz jak jest z combatem,jak miałem cpt4 i bann za server logi...nie wiadomo co to jest nawet,kd tam było 0.98 więc wiesz...dobra podasz proszę jakiś link do tego vipa ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...